frassebrasse

When you tell the world your mine

Kategori: My life



Nya skal :)

Kategori: My life

Jaaaa mitt nya skal till mobilen kom idag :) Den är mega skön och snygg :P blev sjukt nöjd med mitt köp!

Bra/dåliga dagar

Kategori: Jobb

Just nu är det ingen bra jobbdag...alla är på möte och jag sitter inne hos en boende och ser till att han inte kliar i benet då han har sår där...

Så det är ju INTE kul och va "elak" för hans eget bästa....


Jag hade jätte gärna vart ute i de hääääärliga vädret men jag sitter fast här inne och spelar i mobilen och tar ser till att han inte kliar :)


Hoppas ni har en bättre dag ;)

Muuuumsigt

Kategori: My life

Jag har en massa tårta kvar hemma :) vilket e AWESOME!!! För jag kommer käka tårta typ varje dag den här veckan :p

Tävling hos ADARAS

Kategori: My life

Hej ville bara upplysa om att det är en mega bra tävling på adaras.se HÄR är länken!!! så gå och tävla så att ni eller jag vinner nåt coolt pris från Uffessakerochting :)

21 Maj

Kategori: Jobb

Idag blir jag 21 :) wwwwwieeee

Sjukhusbesök

Kategori: Jobb

Idag har jag jobbat sen 10 och jag jobbar fortfanarade även om jag sitter på tunnelbanan. Jag ska nämligen på sjukhusbesök då en av boende ligger inlagd. Så jag kommer spendera resten av dagen på sjukan lite synd är det då det är så fint väder. Men aja det ska bli kul att se boenden plus jag får sluta tidigare :) vilket jag tycker är AWESOME!!!!

16 maj 2012

Kategori: My life

Jag var hos läkaren idag :) skulle kolla ögonen och de är friska! Så de e jag glad över. Men inte så glad över att de vidgade mina pupiler och jag såg ut som mästerkatten med stora ögon. Så jag var överkänslig mot all ljus, tur att jag tog med solglasögonen så att jag kunde dämpa ljuset.

På kvällen åkte vi (hela familjen) till barkarby å köpte cykel till syrran å n massa annat. Vi fick nästan inte plats i bilen :p hahaha men de löste sig.

Aja imorn blir det jobb som gäller och de ska bli kuuul :)

Juuuste jag åt glass idag :)

Möööte

Kategori: Jobb

Idag var jag på möte :) Första mätet ever jag hade med jobbet! De var ganska kul bara vikarier och alla samordnare.

Vi fick en himla god smörgåstårta :) eller det fanns två tårtor :) en med skagenröra och en med skinka :) jag hade med kameran men jag hann inte fota tårtan för jag var typ den sista å ta en bit :( men det var galet gott :)

Sen var det raka vägen hem för att skicka syrran till träningen :)

Ny skal på väg

Kategori: My life

Hehehe jag slösade nyss 199kr på ett skal till mobilen. Jag har redan ca 5-8 skal men jag e aldrig nöjd :p Jag byter jämt skal och jag letar alltid efter nya :p hahaha men jag e nöjd med mitt mya skal!!!

Jag beställde en rosa gamboy skal :) höhöhö liiiiiite nördigt men snyyyyggt!!!

:'(

Kategori: Tankar

Jag har knappt sovit nåt inatt, när jag väl somnade så var hela min kudde blöt. Mamma kom hem strax efter att jag somnat och väckte mig, hon såg att jag var ledsen och frågade vad det var. Men jag kunde inte få ut ord så tårarna kom igen, jag och mamsen låg i min säng och jag kände mig som en 5 åring som kröp in i mammas famn.

Alt jag vill är att du ska vara glad och du har till och med slutat le när du pratar med mig. Det gör ont att se dig ledsen hela tiden och därför låter jag dig gå. Jag vet inte hur det här ska gå för mig, jag har dig överallt i luren och jag kan inte radera dig från den. Jag kan inte sluta tänka på dig och jag kan inte sluta se dig varje gång jag blundar. Men du har det bättre utan mig!


Smääääääääääääääääärtaaaaaa

Kategori: My life

Min fot mår sådär just nu. Igår natt tog jag av bandaget och sov med en strumpliknande toffla :p Vilket var G.R.Y.M.T skönt och idag så hade jag den på men inte på kvällen. För jag hade inte lika ont vilket gör att jag har mera ont nu :(

Kan inte bara smärtan försvinna??? Jag är trött på att ha ont i foten, jag är trött på att gå runt i kryckor, jag känner mig helt V.Ä.R.D.E.L.Ö.S :(

Tråkigt

Kategori: My life

Ja jag har verkligen tråkigt här hemma! Jag har ju mitt fin fina uppskrapade knä som sticker till några gånger om dan då det håller på att läkas :) dock har det kommit lite blod idag från knät :(
Min fot har svullnat av och svullnat till lite då å då under dan. har tagit alvedon under dagen.

Aaah nu ligger jag i sängen då igen :O men jag blev galet yr för en stund sen, blev helt blek (enligt mamma) och jag kände att allt rörde sig. Så jag skuttade fram med mina kryckor och mamma kom efter mig ifall jag skulle ramla. Men mår bättre nu ;)

Bild på hur jag sover med min fina svullna fot ;) så att den inte vlir kall :p

Skillnad?

Kategori: My life

Aaaaaaaaaaaj

Kategori: My life

Idag blev det bröllop :) vilket var jätte mysigt tillslut :) Efter bröllopet blev det lunch/middag på Karamina grekisk restaurang, för bruden är grek.

Efter maten skulle jag hem och byta om och sen jobba men det blev inte så! Utan det blev raka vägen till St:Göran för jag ramlade och min fot svullnade upp och gjorde/ gör galet ont.

Så de röntgade och det slutade med en rejäl stuckning på vänster fot, plus mkt smärtstillande. Sen så har jag skrapat upp hela höger knät :(

Så jag jobbar inte inatt :(

Weekend

Kategori: Jobb

Så här ser min helg ut:

Torsdag: Jobb (började 16 istället för 20), film på jobbet, skype med min finaste, svara i telefon.

Fredag: Jobb (till 09 imorse) vakna med massor av allergi i ögonen, kollade på gårdagens Greys Anatomi avsnitt och sen sova.

Lördag: Kanske bröllop (mammas mans kompis gifter sig men jag vet inte om jag ska med) Jobb (20pm-10am) antagligen film eller nån bra serie, medans alla sover. Skype kanske :)

Söndag: Äta frukost med familjen, gå till mitt rum och sova :) Lämna syrran på ballet träningen och sen får vi se vad söndagen har med sig :)

Har ni en kul helg?