frassebrasse

Veckans Låt

Kategori:



Jag har fastnat för LOVUMBA av DADDY YANKEE
Den är helt grym och jag kan inte sitta still när jag hör den. Plus man måste ladda till maj, dock har inte jag bestämt mig om jag ska eller inte ska bjuda med syrran, om hon ska med så får hon betala själv :P


Godmorgon

Kategori: Tankar

Hej alla glada . Hahaha låter som värsta morgonpigga människan :p näe men tänkte lägga till ett litet inlägg nu när jag ändå är vaken.

Har inte kunnat somna än :( igår var det ingen kul kväll här hemma för mig! Då det var en massa tjafs mellan mig och mammas man (helt oväntat). Det hade gått vadå en vecka kanske två utan att vi bråkade tills igår då jag glömde ställa in mig kopp in i diskmaskinen efter kvällsfikat.

Helt okej att han hade sagt till men va fan inte okej att han drar upp alla mina misstag från 3år tillbaka! Jag lever i nuet inte för 3 fucking år sen!


Så nu är jag jävligt trött och jag vill hemskt gärna SOVA! Så jag väntar tills han går och det blir om ca en timme eller nåt.

Hoppas ni har haft en bättre natt/morgon.

Travel

Kategori: Tankar

Senaste dagarna har jag gjort en lista, på alla ställen i världen jag vill åka till. Det blev en ganska så stor lista :) Vilket är bra och samtidigt dåligt för så mycket pengar har jag inte :( Men vi får ta lite i taget ;) Jag börjar med att åka runt här i närheten.

Min plan för i år är att åka till både England och till Tyskland. Vi får se hur det går med dem två resorna.


OMG

Kategori: My life

Asså jag blev så glad när jag gick igenom min facebook och såg att en tjejkompis hade sagt att hon kommer gå på ett evenemang. Evenemanget är DADDY YANKEE konsert!!!

Den 16 maj ska han komma till stockholm och JAG SKA VARA DÄR!!! Min egna lilla tidiga födelsedagspresent- :P hahaha.. Det var nog det bästa med dagen :D har redan kollat när biljetterna släpps och jag kommer vara bland de första som köper biljett :P hahahahahaha

Veckans Kompis

Kategori:

Ok jag glömde i måndags att uppdatera veckans kompis! Men här kommer den.

Det här är Yannis han träffade jag i Grekland, ett av dem ända bra minnen jag har kvar. Men med honom har jag inte tappat kontakten, han har funnits för mig ganska mycket specillet efter grekland. Han var en av dem få som pratade med mig då. Han är en ganska "galen" kille, men snäll som tusan.

Han "kiddnapade" mig i zante när jag var där. Han skulle visa mig runt i ön och enligt honom skulle allt ta max 10 min men det tog lite mer än 1 timme. Men allt var så himla FINT det påminde mig lite om Valparaiso... För det var berg och massa med små gatlampor som lyste och så månen i havet.

Men Yannis har inte haft det lätt senaste året och det har inte jag heller så vi har stöttat varandra. Men nu kan inte jag vara mer glad för honom då han har hittat sin nya tjej och båda är lite små kära i varandra.

Födelsedag

Kategori: My life

Okej jag vill bara säga GRAAAAAAATTIS till min käraste Emelie! Hon fyller hela 21 år idag, hon är i Pite men hon fanns hos mig i mina tankar hela dan idag. Så en massa grattis till henne!!!

Musik och godnatt

Kategori: My life

Med Alter Bridge i öronen så säger jag gooooooooodnatt :)

Snygga jag :D

Kategori: My life

Hahaha förlåt men jag måste få vara lite EGO just nu!

Jag tyckte att jag var så fin idag! Jag hade ingen motiv att vara det men sen tänkte jag varför inte?!?! Jag måste se fin ut för mig!!!

Så jag tog på mig min nya tröja som jag fick av mamsen :D Med ett par tajta jeans :D (från lindex) Sen tog jag syrrans kängor för jag har inga egna :P Min svarta jacka och väskan :) dagens smycken var ett par pärlörhängen (fick dom till min studen) ett armband (som jag fick av min APU)

Bild på mig :) och på armbandet :)

Summer 2012

Kategori: My life

Jag började träna idag :) det känndes sjukt skönt! Efter nästan 2timmars träning gick jag hem :)

Även om de på jobbet sa att jag kanske ska jobba en del så har jag satt upp en del mål jag vill uppnå till sommaren.
Men är jag duktig så kanske de blir klara innan min födelsedag :)

Melodifestivalen

Kategori: My life

Jag är nog inte en sån som kollar på melodifestivalen. Kollar nog bara på finalen på globen :p men nu har jag kollat mest på alla repriser men ändå.

Jag tycker inte "Mirakel" är bra! Ingen av dem sjunger och va fan försöker gubben göra??? Han blandar nån sorts högläsning och rapp (sak som han inte lyckas med)

Men jag diggar Mollys låt :) den var bra! Jag skulle våga tro att den har en chans ;)

Snödag :)

Kategori: My life

Idag var jag ute i snön :) jag tog med min snowboard och det gjorde syrran med. Vi hade sjukt kul jag kan åka ner nästan helt rakt utan att ramla. Haha men jag kan fortfarande inte ställa mig upp :( men jag övar som en galning :p

Film

Kategori: My life

På kvällen skulle jag göra sopaipillas (en typisk chilensk rätt) till vår kvällsfika. När jag skulle fritera skiten så tappade jag en i den varma olja så att det stänker olja raaakt på min hand. Fatta hur ont den gör just nu.

Men jag försöker vara stark och jag klarar av smärtan ;) hahaha

Men jag å syrran har haft film kväll :) vi har sert mission impossible 1,2&3 :) men lite popcorn :) muums :)


Nu ska jag sova :) så sov gott dröm sött :)

Träff

Kategori: My life

Ja igår fredag träffade jag Tua och vi hade en jätte mysig fika på nåt fik inne i stan :) Det blev en maaaaaaassa prat och massa skratt :)

Gud vad jag hade saknat den bruden :) vi måste helst klart göra om det där :p

Rosa eller röd

Kategori: My life

Jag och syrran tycker att hennes tröja är olika färg. Vad tycker ni är den rosa eller röd?

Jahap

Kategori: My life

Hej hej här är jag. igår updaterade jag inte då jag var så trött efter jobbet så att jag sov nästan hela dagen :O Men det var suuuuper skönt. Jag var ändå trött sen på kvällen men jag lyckades somna runt 01, så vaknade jag runt 10 idag. Så jag är heeeeeeeelt utvilad :D


Jobb

Kategori: Jobb

Jahap här sitter jag redan på jobbet och ska jobba tills imorgon :( jag har ett mördar pass då det hände en lite olycka på jobbet. Ingen kunde komma eller hinna fram till 11:30 förutom jag som bara tar hissen ner.

Så jag sitter här och försöker hålla mig vaken. hahaha nej men det här lär bli spännande jag har en massor som jag ska komma ihåg tills imorn och jag har satt en massa påminnelser i mobilen och lite överallt.


Men nu ska jag gå och laga lite mat och se till att de två boenderna som är här får i sig någon lunch.

Alla <3 dag

Kategori: My life

Igår var det ju alla hjärtans dag. Det firades med att vara hemma med en sjuk syster. Så båda låg och degade i soffan tills mamma kom då fick jag lite extra energi och började hjälpa till. Vi gjorde en god spaggeti med skaldjurs röra :) som blev MEGA god!

Sen degade vi mer i soffan den här gången med mamma :) Som somnade och vaknade lagom till Greys Anatomi som börjar runt 17.
Efter att Greys tog slut så skulle hon jobba några timmar och jag och syrran bestämde oss för att göra lite PIZZA. De skulle vara hjärtformade men ääääsh det sket sig och det blev vanliga små runda pizzor.

Juuuuste och så köpte jag en ask med gelehjärtan för vad är alla hjärtans dag utan gelehjärtan?!?

Så spenderade jag alla hjärtans dag :)

Veckans Kompis

Kategori:

Här kommer sötaste Emelie! (klicka på namnet för att komma till hennes blogg)



Den här bruden har funnit för mig sen 8:an :). Vi har gått igenom en massa tillsammans under vår fina vänskap.

Även om Emelie bor just nu 900km bort :( så har vi våra samtal lite då och då. Saknar henne som ett toker nu men hon måste plugga och hon har det bra där borta. Efter hennes pluggandet så ska hon och jag ta en biltur genom USA och sydamerika. Hela resan planerade vi i 9:an och vi MÅSTE göra den.

Denna kompis har jag haft sen ett tag nu och hon har varit hos mig i vått och torrt.. Jag har en massa bra minnen med henne och vi skapar alltid nya.
Även om hon inte har världens bästa lokal sinne (vet inte om den har blivit bättre men jag litar inte på henne och bussar) så hittar hon alltid rätt.
Det är Emlie jag ringer nu för tiden när allt blir fel och hon får min alltid på rätt spår igen. Jag vet att hon finns för mig och hon har mig till vad hon än vill.

Jag skulle nog kunna skriva en massa saker om fina Emelie men det finns nog inte ord som beskriver henne. Allt som jag kan säga är.

EMELIE DU ÄR BÄST OCH JAG ÄLSKAR DIG I MÄNGDER.

Sötunge!

Kategori: My life

Ikväll kom mammas och styvfars kompisar till oss vi åt typisk chilensk snabbmat (completos som består av bröd, korv, avokado, tomat, majonäs, ketshup typ).
Mammas ena kompis som kom hade hennes två barn med sig och jag satt och gosade med fabbe hela kvällen. Vi spelade Mario på nintendo dsXL spelade med min mobil och massor med annat.

Det var riktigt mysigt tills han skulle blåsa upp sin ballon och börja leka med den och jag skulle springa runt och jaga ballong jäveln :p så nu är jag SUPER DUPER trött :(
Ska nog sova nu :)

Bild på mig å fabbe :)

<3

Kategori: My life

Jag har äntligen förstått mig på magi!

Magi är att se dig i ögonen och få en underlig känsla i kroppen.
Magi är att bli glad varje gång jag ser att du har smsat.
Magi är att vara i dina armar och känna mig trygg.
Magi är att få dig le!
Magi är bara att vara med dig!



Presenter

Kategori: My life

Jag har glömt att visa vad jag fick av en super snäll super gullig kollega :)

Jag fick ett par handgjorda örhängen som är gjorda av nån sorts gräs. Plus så fick jag ett jätte fiiiiint armband.
Allt är från Brasilien :) och jag blev så rörd över att hon tänkte på mig :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3026949/images/2012/pic_188955952.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3026949/images/2012/pic_188955953.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3026949/images/2012/pic_188955954.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3026949/images/2012/pic_188955958.jpg" class="image">

Månen mer än bara en sten!

Kategori: Tankar

Jag tittar ut och ser finaste månen den här månaden. Det enda som finns i mina tankar är DU.

När jag var liten så bodde jag med min moster men var mest med min mormor när mamma jobbade. Hon brukade stanna tills det var läggdags och hon brukade alltid säga innan hon gick hem till sig "Om du saknar mig så kolla ut genom fönstret och kolla på månen och tänk på mig, för vart du än är så har vi samma måne och den för över dina tankar till mig." Det säger hon fortfarande det är darför jag vet detta.

Så när jag flyttade till sverige med min mamma så saknade jag hela min släkt grovt mycket. Jag trodde alltid att vi skulle tillbaka efter bara några månader men det har gått 15 år och jag ör kvar här. Men tillbaka till saken! Jag började kolla och leta allt mer efter månen jag har några bilder där jag sitter och kollar ut mitt i mörkret.

Så varje gång jag ser månen så brukar jag tänka på att nån saknar mig eller tänker på mig. Jag brukar också tänka på personen jag helst vill vara med just då. Jag brukar också tänka på nån extra mycket, bara försöka få ut allt från hjärnan och bara koncentrera mig på personen.

Så här ligger jag och tänker på någon extra mycket och hoppas att personen får mina bra vibbar.


Veckans Låt Simple Plan- Astronaut

Kategori:



Veckans låt är från ett av mina ABSOLUT FAVO band. Låten är ganska ny den är från deras senaste skiva men jag gillar den ändå.
Varför jag valde låten är för jag just nu känner mig lite ensam i min värld.

Hoppas ni gillar låten lika mycket som jag gör :)

Nyvaken tjej med mycket smärta i kroppen

Kategori: My life

Hej hej jag har nyss gått upp ur sängen och jag vaknade inte för allt för länge sen :P

Igår drog jag och mamma till en skit STOR backe som finns nära oss så att jag kunde åka lite snowboard. Jag håller på att lära mig att åka så jag lyckas alltid vara mer i snön än ståendes på brädan :O Men det är galet kul ändå :P

Jag har inte lyckas lära mig stå upp framlänges :P så jag ligger på mage å ställer mig upp :P Men hallå det e SVÅRT!!! Men jag kan svänga och åka rakt :p YEAH :p hahahahhaha Men mina fina knän har tagit emot en massa smällar så dom gör GALET ont :(

Men jag ger inte upp! Jag ska lära mig åka och jag SKA lära mig ställa mig upp som man ska!!! Beslutsam e jag nu.

Men nu ska jag börja städa, mamma gav mig världens längsta lista med saker jag ska göra innan hon kommer hem vid 14 tiden :( Buuuuu jag vill inte men måste typ :(




Nu bjuder jag lite på mig själv.. Så ser jag ut just nu :P Jag har min ur sköna David Beckham tröja (kärlek till den) och så har jag ett par snobben shorts som typ knappt snyns för min fina tröja täcker dem...


Näe nu drar jag å städar!

Uppdaterar senare ;)

Lovkit hår / Rakt hår

Kategori: My life

Jag älskar mitt hår när det lyder mig :) När det är torrt och på ett bestämt sätt :p hahaha

Jag har både lockar och rakt hår tack vare min moster. När jag var liten hade jag massor massor med lockar i håret. En dag så tyckte min moster att det inte var smyggt så hon tog mig till frisören. Där rakade dem av mina lockar och sen dess har jag haft rakt hår med en massa volym. (när jag frönar håret) Men när det blir blött så kommer lockarna fram. Eller när jag låter torka själv så blir det nästan som ett lejon huve med en massa med ostyrbar hår :p hahahaha

Så på sommaren låter jag håret bli lejon aktigt fast jag har i massa med hår mouse så att jag får lite kontroll på det. Men annars så torkar jag håret värje gång och har olja i håret så att jag inte förstör mitt fina hår :)


Mysigt

Kategori: My life

Istället för att tillbringa hela kvällen hemma hos mig i soffan och ha tråkigt. Så fick jag skjus av mamma till brommaplan där jag tog en buss och åkte till sötaste Jocke. Som väntade med massor med gosiga kramar :) Så att man blev varm i hela kroppen. Kvällen gick fort som fan och mitt i våran film mys ringde mamma att hon var på väg att hämta mig :(
Så det blev en kort bilresa hem men även om resan var kort hade mamma massor med frågor som hon ville ha svar på :O Medan så jävlades Jocke med mig och skicka mms...bara för han visste att jag inte skulle våga tilla och visa mamma :P hahaha

Men det var nog det bästa med dagen och veckan hittills :)

Mys

Kategori: My life

Sitter i soffan just nu och mumsar i min en toast med extra ost och smör :p och ska börja läsa "Godnatt Mister Tom"

"Godnatt Mister Tom" är en av mina absolut favoriter! Blir varje gång lika känslig och rörd. Tyvärr ägen inte jag en egen exemplar så jag går alltid till bibblan och lånar den :)

Köpt

Kategori: My life

Nu är den snygga david beckham tröjan MIN!!! Köpte den idag och den är redan på :) den super mysig och skön. Min morsa kommer få spader när hon ser den men det skiter jag i :)

Helgchill

Kategori: My life

Ja helgen har varit ganska så lugn jag har varit på IKEA :P Planen var att jag skulle spendera hela lördagen helt själv med mamma men hade vi inte gått till Vällingby och bytt ut min tröja (som jag köpte i fredags) så hade vi inte stött på mammas man som inte ville vara ensam hemma. Men han bjöd oss på en sen LUNCH. Jag tog samma gamla vanliga Kyckling med pommes och bea :)

Sen så köpte jag servetter och inget mer! Sen har jag köpt mer bebis kläder till min kusinens bebis som ska komma ut från magen nu i februari :) Jag och kusinen har bott tillsammans och vi är ganska nära varandra även om hon bor i Chile nu :( Så jag tänkte eftersom jag jobbar nu så ska JAG skicka nåt fint till bebisen.
Det här har jag köpt:
1 packet "born 2012" innehåller 2 par strumpor från HM
1 packet "i love mom / i love dad" innehåller 2 par strumpor från HM
1 tröja från zara
1 byxa från zara
1 body från HM

SÅ jag ska skicka det imorn :) efter att mamma kommer hem så att jag får sällskap :P


Där har ni båda två <3

OH MY GOD!!!

Kategori: My life

Jag ÄLSKAR David Beckham! Jag har alltid gjort det och kommer altid att göra det! Så när jag fick reda på att han hade designat herr underkläder så blev jag sjukt klad!! Klart att jag har sett reklamfilmen och jag typ smällter varje gång jag ser den :P Bland plaggen som han har gjort så finns det en tröja som jag vill ha!!! Den är super snygg (enligt mig) och den SKA jag ha!! (tröjan är grå och långärmad)


Men här kommer lite bilder ;)

Fredag :)

Kategori: My life

Heeeeeeeeeeeej :) Igår fredag så åkte jag tidigt (vid 11) för att hämta mamma från jobbet :) Hon skulle följa med mig runt i stan för att leta efter skor till henne och för lite kläder till mig. Vi hittade inga skor som mamsen ville ha :( Men vi hittade massa med fina saker till mig. Dock köpte jag en kofta som ser ut som en kavaj från Zara och en randig stickad tröja från JC. Jag hittade tröjan förra veckan när jag var med syrran i stan. Men vågade ite köpa den :( sen så kom mamma och övertygade mig om att köpa den. Juuuuuste sen köpte jag bevis kläder! För min kusin kommer få barn nu när som helst och jag har ingen present. Så jag ska åka imorgon till vällingby med mamsen för att köpa något mer, sen ska vi skicka packetet ner till chile.

Ni får lite bilder här på allt ;)

Trött tjej

Kategori: My life

Jag höll på att somna när jag kom hem från jobbet idag :O
Ärligt vi skypade med min kusin och jag typ somna där WHOOOT :P hahaha när men nu ligger jag i sängen och är pigg :( Det händer mig alltid somnar överallt utom där jag ska sova :/

Aja men på jobbet gick det bra :) Gick ut på en promenad i det kalla härliga vädret och kom tillbaka efter 20-30 min :D Mr E var nöjd och det var jag också :)

Men nu blir det antaligen nån film så att jag somnar och sen imorn ska jag till stan vid 11 ska jag vara där då mamma slutar då. Sen ska vi kolla på lite kläder och sen hem och sen kanske stan igen vet inte riktigt än vad jag ska göra på kvällen.

Veckans Låt

Kategori:



Jag älskar Moa Lignells röst och den här låten är det bara kärlek till.

Chillaxing

Kategori: My life

Jag har bara chillat idag. Jag skulle ha åkt till stan och hämtat mamma idag men det blev ändrade planer istället har jag tagit hand om min syster som har varit sjuk.

Imorn blir det jobb till 21 och jag är lite glad över det. Jag funderar på att bli meddlem på nåt gym och börja gymma :O Hmm jag är inte den som gymmar frillivigt och jag har inte hittat nån gym kompis. Men jag ska kämpa och kämpa så jag kommer i form.