frassebrasse

Bildbomb

Kategori:

Olika bilder från kvällen :)

"New" look

Kategori:

Jag är ganska nöjd med hur mitt hår blev! Det blev inte så kort som jag trodde att det skulle bli men ögat luras lite och det ser kortare ut!

Jag har lite frisör skräck för jag har haft en del dåliga erfarenheter. Så det va så att jag nästan inte gick in :S men jag tog tjuren vid hornen och gick in och var "modig" hahaha

Frisör

Kategori:

Aaaah jag har precis lagt på luren till frisören för det är dags att klippa håret! Men jag har ångest just nu!!! Det enda jag har gjort med mitt hår är att klippa topparna i snart 1,5 år :o och så har jg tagit hand om det ganska mycket!! Men nu så har jag bestämt för att klippa ca 10-15cm :S

Vi får se hur det blir! Hoppas bara det blir bra. Annars får det ju bara växa ut och jag får klippa det igen :P

Skola

Kategori:

Gick till skolan idag var där i 1:30 och sen var vi klara -.- känndes helt onödigt att åka dit!

Satte mig på tåget såg att jag hade 2 missade samtal från jobbet men jag har inga pengar kvar på luren så jag ringde när jag kom hem!
Men Wille och jag smsa medans jag satt på tåget... Och han ba kommer sen när jag e typ halvvägs hemma att han bodde 10 min ifrån där jag va O.o Och sen klagar han på att jag inte vill ses O.o OMG på killar asså!!

Så nu ligger jag i min sköna säng och försöker somna men det går inte bra!!!! Har legat och kollat på almenackan och insett att den tar slut snart men jag tänkte beställa en lite mer personlig från nätet.


Aja goooood natt

Svar till "LOl"

Kategori:

Jag har fått två kommentarer av "Lol" och här kommer svar!


Ja jag tycker jag är snygg! Jag tycker jag är mer än snygg! Jag älskar mig själv över allt annat och kommentarer som dina är onödiga!

ALLA är snygga på sitt vis och man måste älska sig själv för i slutändan är måste man stå ut med sig själv och ingen kommer älska en som man älskar sig själv!!!

Fredagsmys

Kategori:

Fredagen böejade med att jag gjorde lite mat :) Klyft potatis med kött å guacamole. Efter det åkte mamsen, syrran, syrrans kompis och jag till stan. Vi skulle handla present till mamma medans hon jobbade men hon jobbade inte igår och hon hade glömt de så det blev ingen julklapp. Men det blev en gooooood glass åt var och en :D

Medans vi väntade på syrrans kompis mamma som kom från Göteborg så åt vi en goooood pizza på PizzaHut express :)

Sen raka vägen hem och ha mys filmnatt med syrran :)

Läkardag

Kategori:

Ja min dag har inte varit så rolig. Har varit på vårcentralen 3 gånger idag och varit i vällingby och tagit röntgen bilder.

Första besöket på vårdcentralen var på morgonen då min käre vikarie läkare villr informera mig om hur min dag skulle se ut och vad de skulle göra. Jag är inget litet barn har läst remissen jag fått och förstod vad jag skulle göra. Men ändå så var det tryggt att han gav sig tid och förklara allt för mig. Så plus på de.

Så andra besöket fick jag åka till Vällingby och göra ultraljud på njurarna då det är nåt fel med dem och inget vet vad det är. Läkarn där sa att allt såg bra ut och att jag skulle tillbaka till vårdcentralen för mer info. Så jag gjorde de och läkarn såg rätt nöjd ut (det gillas och mycket). Men han ville ändå att jag skulle röntga njurarna så han skickade tillbaka mig och ringde till röntgen och bad om en akut röntgen typ.

Så ännu en gång åkte jag till Vällingby till sammma ställe. Jag la mig på röbtgen maskinen och gjorde precis som den inspelade rösten sa. Men den här gången sa de att jag skulle hem och inte till läkarn.

Så jag följde med mamma till Arbetsförmedlingen där vi fick vänta i EVIGHETER. Så vad häde tror ni? Jo, hag somna på ett bord. Helt AKWARD!!! Men jag måste säga att jag var trött. Lite roligt dock att ingen väckte mig hehehe

Aja nu är det dags för sängen även om jag har sovit ganska mycket sen jag kom hem.

Skolan

Kategori:

Jag sitter i skolan och disskuterar tillsatser i mat...vi kollade på en liten film på allt om tillsats ämen...


Bild på T som ska börja kolla på film :)

Väntar

Kategori:

Ahap jag som trodde att alla skulle komma tidigt på morgonen men nej då alla kommer precis innan de stänger labb delen :@ Men jag sitter och väntar och väntar på min tur :) det är bara 7 personer innan mig och jag hoppas att inga kommer från läkarsidan så att de trängs i kön som finns!!!

Följer :)

Kategori:

Okej jag har fastnat för vissa bloggar :) tycker de är bra :) men det finns två bloggar som jag kollar minst 4-8 ggr per dg och det är romis (www.ruminas.blogg.se) och ragges (http://finest.se/userBlog/?uid=43621)
bloggar!!! Annars så följer jag de på bilden :) har dock inte deras länkar men dem finns på framsidan av blogg.se :)

Spår

Kategori:

Varför måste det alltid finnas kvar märken efter att man har tagit blodprov? Jag har tröttnat på det!!!

Okej jag vet denna är jätte liten men den jag kommer få imorgom (om jag får den "dåliga" sköterskan uppe i vårdcentralen) så kommer den inte alls vara lika liten :(

Trött, tråkig & sjuk

Kategori:

Jag har nyss stängt av datan för det är snart dags att sova! Men jag har tråkigt och jag är super trött! Fan jag har inte gjort nåt för att vara så här trött...men jag är sjuk och kroppen behöver vila.

Jag har pratat med Cara idag och shit de va länge sen jag pratade med honom så mycket. De var super härligt att prata ut med honom!
Bror jag finns ALLTID här för dig <3

<3

Kategori: Minnen



Jag och min SÖTA morfar när han var här 2010. Vi är i Tallin om jag inte minns fel :P hahaha Men det var en ganska bra resa med familjen och kompisar till familjen... Vi åkte med kusinen och fastern från spanien som också var på besök. Plus att den sommarn tog jag STUDENTEN så jag tyckte allt var bra då :P hahahahaha... Jag var så brun för jag hade varit i Grekland innan och solat järnet :D

Saknar min fina morfar som alltid hade med sig frukorst till sängen för han sa att han inte träffar oss för ofta för att inte göra det. Så den sommarn var jag mega bortskämd... Han gav mig fan 5-6 tusen bara för resan till Grekland :O plus allt jag och mamma hade sparat så jag hade caaaaash där nere...men jag slösade inte bort allt!


Sömntutta

Kategori:

Aaaaaaw min lilla korv(min lilla syster) är trött :(

<3

Kategori:

Bajs läkare

Kategori:

Jag är trött på att de inte hittar felet med mig :(
Jag skiter dock i att vila för jag behöver pengar men jag har bara jobbat 2 dagar och de två dagarna har jag för de mesta suttit i soffan och kollat på disney junior... Men seriöst att jag behöver ringa läkaren för medicinen han gav mig inte funkar och för att jag får en bieffekt som inte står med i listan så är det nog lite mer seriöst...
Så han bokade en tid imorgon och så fick jag hem idg brev om min remiss ;) nåt bra iallafall... Så på torsdag ska jag röntgas (eller hur fan man nu stavar det) jag ser inte fram emot det!

Kallas :)

Kategori:

"igår" så fyllde mammas kompis år :) och henne har jag kännt sen jag var 7år så jag gick till henne efter jobbet :) åt lite goooood mat och dansa lite :) jävla kul var det till jag nästan höll på att somna i soffan xD hahaha men jag lyckades hålla mig vaken ;)

Juste hon blev bild nr 1000 också :O

Det är inte lätt...

Kategori:

Det är inte lätt att bo med "plast"föräldrar allt fel lyckas göra kommer upp. Även om det felet var när man var 5 eller om man var 15 det spelar ingen roll! Jag är så trött på att gömma tårarna som rinner ner för kinden. Jag vill bara bort jag vill att han ska försvinna ur mitt liv! Fast det kommer ju aldrig att hända då han är far till min lilla syster och man till min
mamma. Åååh gud varför är det så svårt ibland?

Kul att jag gråter på toan i jobbet nu ska jag fram med mitt pokerface och ut å äta middag :)

Mästerverk

Kategori:

Jag+rita=dålig blandning


Jag ritar som en 5 åring :o fast de e nog bättre än mig :p

Bläääääää

Kategori:

Jag ligger i sängen och kan inte sova...buuuummer...mina njurar är inflamerade igen! Vilken nyhet eller inte svenska läkare ät SÄMST när det inte gäller en akutfall. Har fan haft 4 återfall sen första gången i 2009 och de har för fan inte hittat nån lösning...

Men va fan ska man göra? Jag får väl fan stå ut med smärtan å fortsätta jobba och fortsätta med mig liv...får nog bara ta några extra alvedon. Tur att jag är ledig idag :) men har planer på att dra till operan och kolla på Ringaren i Nottredam i ballet form :D

Aja ska försöka sova nu ;)

Smärta

Kategori:

Min rygg gör så ont :( smärta smärta men inget gör så att jag missar Breaking Dawn idag!!

Sjuk

Kategori:

Jag har nyss varit i vårdcentralen. Jag har för många vitablodkroppar så de betyder att jag har nån sorts infektion i kroppen :( Men jag ska vila så mycket jag kan, men det blir inte så lätt när jag ska jobba imorn och på lördag och söndag. Aja får väl ta de lungt bara! Tur att de är flera som jobbar med mig!

Words

Kategori:

Dans på rosor

Kategori:

Jag har bara tre ord för dagen! "Jävlar vilken dag"

Min dag har varit rätt så chill men med underbart fina människor!
Först så fyller Pontus 21 år :D har är en STOR pojk :)
Sen så hade jag ingen lektion idag men drog till stan å tänkte plugga lite i skolan när en polare ringer och frågar om vi ska ta en fika... Klart att man inte tackar nej!! Drog ändå till skolan runt 20.30-21 ska öppna boken så smsar Cara att han har slutat och undrar om vi ska ses :) Hade saknat han så jag sa ok, vi promenerade hela vägen till gamla stan från skanstull! Vi va skit duktiga tycker då jag!!! Plus att man alltid kan prata om vad som helst med Cara även om killar och han håller med om nästan allt! Jag fick honom att inte röka när han var med mig och han lyckades ;) han är så duktig ;)

Men nu är jag på väg hem sitter på tåget och ska av om 5 stationer!

Trevlig dag

Kategori:

Idag var början på dagen helt okej. Vakna duscha stanna hemma medans mamma gick å handla :)

När mamma kom hem började hon och jag göra mat :) vi ska ha gäster idag så MYYYCKET mat att göra ;)

Men vi startade elgrillen ute i nalkongen och lägger in choriso i grillen...vad händer då jo rök börja komma ut och våra gannar stör sig på de... Tar bilder och ringer polisen! WTF seriöst för överdrivet!!! Så vi fick stänga av grillen och ta ett snack med polisen.

Va fan e så arg de jävla grannarna tar sina f*cking mattor å piskar de utanför balkongen så att all skit hamnar på vår balkong så håller vi käften å städar efter dem! Never again!!!!!!

11/11/11

Kategori:

Wihoo jag överlevde den 11/11/11! Hahahaha näe men det är gabska coolt för nästa gång det händer är om 100 år! Aja jag har inte gjort nåt speciellt idag :( Följde med mamma till tandläkaren och sen till Lindex. Det slutade med att jag köpte två Breaking dawn tröjor och en blus!

Ärenden och möten

Kategori:

Yey jag har suttit här på arbetsförmedligen med mamma. Det har vart så kul att jag har längtat till natur b lektionerna :o och de är tråkiga :o hahaha men sen ska jag hämta biljetter till breaking dawn :D Wihooo :) Sen vid 15 tiden ska jag till lillsyrrans utvecklingssamtal. Hahaha payback time för alla gånger hon gick på min:p hahahaha jag e lite elak ibland :p

Grrrr

Kategori:

Ibland hatar jag blogg appen!!! Den vill fan inte lägga in mina inlägg :@

Prutt

Kategori:

Bajs dag

Kategori:

Bläää jag har haft en jävla sug k*k dag, jag vill att den ska vara över nu!!! Aja men jag somnade ganska "tidigt" kl 6:30 idag :O det var inte kul att vakna 3 timmar efter.
Jag skulle hjälpa mammas kompis som pluggar till makeup artist hon hade ingen modell idag så jag fick ställa upp, BLÄ på den jag va SÅ JÄVLA TRÖTT.

Det var inte heller kul att komma hem när mamma var på bajs humör och jag fick ta emot all skit. Jag stack ut efter ett tag när jag inte orkade ta emot mer och pratade i telefon med världens gulligaste Emelie.

Juste dum som jag är så går jag i skogen när det är mörkt... vad händer då? Jo jag ramlar å slår skiten ur mig :( Värre än det jag går vilse och hamnar mellan massa med taggbuskar så jag har två rivsår på kinden och en på handen :(

Det här har fan inte vart min dag helt enkelt!!!

Plus tog helt okej bilder med mobilen men de vill inte in på datan så jag får lägga upp dem sen :) Aja nu ska jag fortsätta gör ingenting, för jag är inlåst i mitt rum för jag vill värken se eller prata med min mor.

Ses

Minnen

Kategori:

De som läste min förra blogg vet det här!

Jag har absolut 3 dagar jag ALDRIG glömmer! Här ska jag dela med mig!

Dag1: Dagen jag tog studenten 8 Juni 2010. Jävlar vad glad jag var den dagen, jag hade peppat under hela året och pluggat varit duktigt. Så stod man på tunnelbanan med Johanna på morgonen med den vita kläningen och mössan på. Vi var så glada så lyckliga. Tiden gick så långsam att man ville bara springa ut!

Dag2: Den 18 december 2009 jag fick jul lov dem dagen och jag åkte till min ex som bodde i västervik. Jag var så nervös men så glad hade de super bra där! Gosade hela natten med honom :)

Dag3: Första gången jag såg i dina fina ögon, första gången vi skrev till varandra. Jag föll pladask för dig! Jag älskade dig så mycket du var/är ALLT för mig!

Trött

Kategori:

Jag är så trött på folk som bara leker, seriöst det är inte kul inte ens för 5öre.
Men jag är också trött på människor som inte bryr sig. Jag vill ha mina gamla vänner tillbaka de jag apade mig runt i Norra. Jag vill tillbaka till tiderna i Norra!
Tillbaka till ämnet jag är trött på folk som överbeskyddar mig. Okej inte direkt trött men jag vill ha lite space.

Tankar

Kategori:

Homework

Kategori:

Sitter just nu och gör lite läxor för jag har slöat hela veckan och nu kommer allt ikapp mig Men jag får bara klaga på mig själv! Aja jag var igår på en liten bus eller godis runda med syrran och med mammas kompisars barn alla var utklädda till och med jag  Vi fick ihop en del godis och de flesta tog bild på oss  Men nu ska jag fortsätta har en del att bli klar med 

Bilder

Kategori:

Alla helgon dag

Kategori:

Jag sitter just nu i en kyrka utanför kyrkogården och har en tyst minut för alla i min släkt som har dött. Första gången jag är på Råkstakyrkogård. Ganska fint är det här. Vi tände ett ljus för varje släkting som har dött fick lite rysningar av att tänka på hur länge vissa har varit döda

Muuuuums

Kategori:

Smuldegspajen blev super god måste jag säga! Jag och syrran bildar ett helt okej lag i köket! Medans hon skalade äpplerna så gjorde jag degen och smulade ner det på bottnet. Sen satte hon på stekpannan och hällde i socker och kanel medans jag skärde de i strimlor. Efter att de hade steks lite så i med de i paj formen och toppa med resten av smuldegen!
MEN jag hade för hög temp så den blev lite solbränd :p

Bild på processen och på resultaten :)

Sant eller?

Kategori:

Läste på "lärarnas" att blogga ska leda till jobb! Är det verkligen sant? Jag tror mest att det handlar om VAD man bloggar om! Jag tror inte på att en arbetsgivare är intresserad av vad man har på sig eller inte. Om man dricker eller inte dricker kaffe! Hahahahha nu kände jag att jag tog lite övertydliga exempel men va fan man måste ibland :p hahaha

Aja ska baka smulpaj nu :)

Neeeeew!!

Kategori:

Jaaaag är så glad! Mina kläder som jag beställde från ellos.se kom idag :) tiiiihiii :) Juste mamma köpte underkläder till mig medans jag satt modell idag :)

Jag köpte:
2 linnen (1svart & 1vit)
1 skjorta som är lång har luva och rutig
1 jeans byxa som ska ge en mer formad rumpa

Ungefär det :)

¿To many girls?

Kategori:

Har börjat fundera här! Har märkt att på blogg.se appens framsida om vilka bloggar de väljer att visa är det för det mesta bara tjejer. Att blogga är det för tjejigt för att killar ska göra det? Eller är det bara så att tjejer bara bloggar medans killarna inte gör det? Men blogg.se väljer att visa bara tjej bloggar. Vad är det för kul med att läsa vad en annan tjej gör och inte gör på vardagarna? Menar dock någon men inte känner!

Aja bara det jag tänker! :p dela med er av era tankar vet jag ;)

Naatiiish

Kategori:

Goood natt från mig jag ska upp tidigt imorn så jag ska slagga nu

peace

För allt jag vill är att vara i dina armar igen <3

Kategori:






Helt underbar låt! Älskar den

Heeeeelluuu :)

Kategori:

Jag sov HELA dagen igår :o de va ganska skönt faktiskt! Men idag blir det jobb igen fast bara mellan 14-21 så de brukar vara chill då. Om inte nån boende har stannat hemma och är super sjuk eller nåt.