frassebrasse

Matte

Kategori: My life

Då börjar vi dagen med Matte... Yaaay

Aaaaw

Kategori: My life

Jag fick denn söta lapp av Maddie i tisdags när hon och syrran skulle på Bieber koncert :)

Bilder

Kategori: My life

Aj aj aj

Kategori: My life

Nu har jag ont i huvudet. Jag kom hem idag runt 10 efter att ha jobbat jour igår. Men tog en skön dusch och passade även på att tvätta håret. När jag skulle torka håret (för annars blir det fullt med volym och man kan inte styra mitt hår) så tog jag med hårtorkaren till vardagsrummet. Men sitter där och torkar håret och plötsligt så känner jag en smäll och att det gör ont i huvudet. känner efter och det gör ont och är blött jag trodde det var bara håret men näe det kom blod. Det är så att vi har två stora canvas med ram på en av väggarna och jag satt mig precis under den ena. På nåt sätt så nuddade jag tavlan och den ramla rakt på mitt huvud.

Men här är jag nu på jobb nr 2 här slutar jag kl 21:30 så vi får se hur det går. Jag har gaaaaaaaaaaalet ont i huvudet så jag får ta det lugnt. Tur att jag tar bara hissen upp sen :)

WTF?!?!?!?!?

Kategori: Jobb

Sitter nu på jobbet och kollar över schema för Maj. Verkar som att enhetschefen säger en sak och schema ansvarig säger en annan. Vem f*n ska man lita på??? Att de säger att de har lediga pass och att de vill att man jobbar men sen får man typ inga pass... Blir bara sådär MEGA FÖRBANNAD!!!!!!!!!!!!!!!! 
 
Det räcker dags för ny jobb inom nåt annat! Dags för att skriva CV och börja dela ut den!!!! 

Bra Lördag

Kategori: My life

Lördagen spenderades med familjen :) Mina små kusiner kom på kvällen och jag och Natti satt och gjorde läxor och sen ville hon att jag skulle locka hennes hår. Samt hade hon hittat ett par 3D glassögon som inte hade nåt 3D plast och hon såg ut som jag :) MINI ME :) hahahaha
 
Före det hade vi(mamma, pappa, moster och jag) varit på sjukhus då vi har en släkting som är sjuk. Det tog inte så lång tid så vi kom hem ganska tidigt. åt GOOOOOOOD mat och satt tjocka framför tvn när syrran kom hem :)
 
Men nu är man trött och vill sova, dock vill jag inte sova då jag har haft mardrömmar flera nätter och vaknar rädd. Vi får väl försöka :)
 
Tänkte dra och gymma imorn :) Jag har ju vart duktig och hittat mig en träningspartner så det TYCKER VI OM! men eftersom jag inte kunde idag så fick hon dra själv och jag drar dit imorn :) Vi får vänta och se hur lång tid det tar innan jag tröttnar på gymmet. Hoppas på att jag inte tröttnar, dock kommer syrran joina mig på gymmet till sommaren och jag och min träningskompis är ganska duktiga på att peppa varandra :) Sen har jag beställt tid med en PT :) yaaaaaaaaaaaaaay
 
 
God Natt alla glada natt ugglor :)
 
Peace out
Frans

Hard work work

Kategori: Jobb

lärdag och jag jobbar. Roligt med jobb idag då vi ska på sprallsång.
Så jag åker taxi dit och tillbaka :) Extra skönt att det är soligt och varmt :)

thanks

Kategori: Familj

Jag vill bara tacka mina systrar (även om är hel blods relaterade (mars ord)) för att ni gjorde min blogg lite finare :)

LOVE ya <3<3