frassebrasse

Lazy love

Kategori: Musik

Just nu ligger jag i sängen med neyo i öronen :) Jag känner att jag spenderar rätt mkt tid i rummet. Jag gör det bara för att kunna slippa se min mormor. Jag tål inte henne längre och vill knappast se henne nåt mer EVER!! Jag stannar inne i rummet tills min mamma kommer hem varje vardag då jag inte jobbar. Bara för att slippa se hennes blick som är arg hela tiden. Hon pratar inte med mig och beter sig som att jag inte existerar.

Aja snart åker hon och jag vill att tiden går fort!! Vill aldrig mer se henne igen!! Hon är inte bjuden hem till mig när jag skaffar eget. Om jag nu åker till Chile nån gång så vill jag inte träffa på henne och om hon kmr och låtsas om inget så slår jag till henne!!

De är så att de hon gör mot mig just nu är inte första gången utan de har hänt varje gång hon vart här elr vi där. Jag är trött på de och vill inte ha något med henne att göra!!!

Planer inför imorn :)

Kategori: My life

Imorn blir de en kanon bra dag :)
 
1frukost
2gym
3tbx hem för att sen hämta min kusse som ska till tandisen 
4ta med henne hem till mig :) 
5Hem och kolla på film :) 
7SOVA!!!!!
 
 
Hahahah min dag blir AWESOME :) 

Good morgon

Kategori: Jobb

Hej alla glada :) nu har jag vaknat och ätit frukost det blev äggröra :p Gott var det i alla fall :) Men nu ska jag fortsätta jobba :) yaaay :)


Sep. 19, 2012

Kategori: My life

Bilder

Kategori: My life

Har varit på kalas i helgen :)
Visar min iluv
Två citater jag gillar just nu ;)
och hur snygg jag är när jag borstar tänderna :p

I work out :p

Kategori: My life

Nja just nu är det max 1-2 gånger i veckan jag e i gymmet 😱Men hade tänkt börja köra hårdare då vi ska till miami eller sydafrik till nyår 😃👏👍🎉 Då ska man ju se riktigt bra ut 😝

Men hoppas verkligen tt vi drar iväg mitt i vintern...få lite sol och njuta av en skön strand med en kall drink i handen 👍 läääängtar ✌

iLuv

Kategori: My life

tja tjanu sitter jag här med min iLuv inne i syrrans rum medans hon och sin kompis pluggar geografi... så vi typ driver runt om usa och att vi (jag å syrrans kompis) inte kan ett piss.

Jag kan inte alls nåt :O men de e kul å ha fel:)

Ikea goes LCHF

Kategori:

Var på/i IKEA för nån dag sen och skulle fika där och vad ser man då?!?!? Jo ikea har LCHF sallad :D vilket är KANON ju :) jag smakade den ite då jag nyss hade ätit och ville ba ha en kopp the/te :)
Fast måste säga att den såg riktigt god ut :) bild får ni på den :)


Tråk men kul :)

Kategori:

Jag har sååååå himlas kul här hemma :) Har lagat mat varje dag :) bästa är nog att alla har sagt att de har blivit gott :) varit på lååång promenader :) och vaknat jätte jätte sent :p hahahaha
Asså har jag haft skit tråkigt!!!

MEN!!! Jag ska fixa min kusins lokal till på lördag så jag ska ut köpa massa ballonger och tänkte kolla på youtube hur man gör olika ballongdekorationer :) såg igår hur man gör en blomma :) på olika sätt :) så de blir AWESOME :)

Min Idol

Kategori: Min Idol

Min idol måste vara min mamma! En ensamstående kvinna i några år och sedan en underbar förstående mor. Hon kan vara lite för på ibland men det är bara för att hon vill min systers och mitt bästa. När hon väl får för sig något så banne mig ska hon göra det. Jag behöver ingen annan än min mor som säger att jag är fin för när hon säger det så är det sant.

Jag känner min mor väl för att veta när jag inte ska bry mig om saker hon säger. Vilket inte alla gör för det blir missförstånd bland. Men hallå ingen familj i ett främande land kan ju inte vara lätt att hantera ändå så har mamma gjort det bästa ifrån sig! så jag och syrran har allt vi vill ha.

Darför gör jag nu allt jag kan för att hon ska ha de bästa jag just nu kan ge henne!

Jag säger till min mamma varje dag hur mycket jag älskar henne, för man vet aldrig när man kommer att träffa en person för sista gången! Så för mig är det super viktigt att säga det till henne varje dag minst två gånger per dag en när jag ser henne för första gången p dagen och en innan hon går och lägger sig.

hahah jag låter som en värsta morgris vilket jag ärför utan mamsen skulle jag inte vara här idag!!!

så tack mami för att du födde mig och för att du älskar mig <3

lot and lots to do

Kategori:

Imorgon verkar det bli en lång och stressig dag. Börjar med jobb (jag jobbar just nu) så jobb fram till 09... sen hem ta en dusch och vidare ut för att gå på begravning. Sen vet ja inte vad jag ska göra men eftwer det ska det bli optiker och antagligen vara med syrran.

Har en massa bokat som inte innebär jobb! Men som är helt knas jobbigt!!

Men prioritet nr 1 är just nu se till att min lilla syster mår bra!!!!!

Vällingby igen

Kategori:

Jaaaa idag har jag vart i vällingby ganska tidigt då jag trodde att jag skulle på återbesök för att kolla provlinserna. Men näääe då jag ska dit efter jibbet imorn. Så det lär bli spännande :) men jag fick mina rayban solglasögon fixade till normal styrka!!! Jag hsr glas med styrka och utan styrka och jag måste till synoptiken varje gång jag vill byta till normalglas eller till glaset med styrka i! Så de va ändå kul att jag fick nåt gjort :)

Bild på hur man ser ut idag :) med linser å rayban på :)

Vällingby

Kategori:

Jag är nu på väg hem för att äta lite mat :) har varit i Vällingby en stund för att köpa lite saker till min kära syster :)
Träffade på några bekanta och vi pratade en bra stund :) sen drog Jag vidare mot de jag skulle göra :) Så nu hem och käka nåt LCHF vänligt och sen kanske de blir fika ute med magistern :)


Bild på hur jag ser ut just nu :)

Tensta

Kategori: My life

Idag var jag med jobbet på tenstamarknad. De va helt okej träffade på Matti och han gjorde oss sällskap nästan hela tiden. De va kanon bra :) hahaha alltid kul att vara med kompisar :) jag fick en kollega att åka världens läskigaste attraktion med en boende som va mega glad :)

Hela dan var KANON jag jobbade med två roliga kollegor och vi chillade galet och gjorde vårt jobb men vi drev med varandra mega mycket. Jag va den ända tjejen idag och de märktes då om de va nåt problem med brudarna fick jag ta hand om de :) men klart att jag fixar allt och brudarna (the two dramaqeens) va rätt lugna idag :)

Men nu ska jag typ sova och sen får vi se vad jag hittar på imorgon :)

Ledig

Kategori: My life

Nu är jag ledig fram till tordag då jag jobbar natt :) Jag blir så rastlös när jag inte jobbar :( Har dock hittat en massa roliga museum att gå till :) yaaaay Har dock varit på alla men roliga ändå :)