frassebrasse

Bad

Kategori: My life

Har varit på en jätte skön bad med jobbet. Den är speciell för människor med funktionshinder. Det var 30 grader i vattnet och för en mullen dag som denna var det perfekt. Vi hoppade från kanten, simmade under vattnet och hade jätte skoj tillsammans. Bästa var nog att dela en sån skön dag med min kollega och vän miss T :)

Aja nu ska jag kolla på film och försöka sova imorn blir det ESPAÑA!!!!!!

España

Kategori: My life

Sista jouren innan jag drar till Spanien :) wiiiiiie :) Imorgon vid den här tiden ska jag vara i skavsta och vänta på att planet ska lyfta :) Min väska är klar och allt jag behöver är att sluta jobba och bara åka iväg.

Men idag ska vi bada och det ska bli kul :) Vi brukar göra ganska mkt roligt med jobbet :) Så det gillar jag :)

Sista dagarna

Kategori: My life

På måndag åker jag till spanien på semester med familjen. Jag jobbar dock imorngon och har natten. Så det betyder att jag slutar kl 9 på måndag. Vilket gör att jag måste packa idag och det ser jag inte fram emot :P Hahahahaha

Men det blir nog kul jag längtar till stranden och till solen. Men mest till 14 dagar utan att behöva jobba :) även om jag gillar mitt jobb så behöver jag vila just nu. Har jobbat långa dagar och Flera dagar på raken.

Men min vecka har inte vart så dålig. Jag har jobbat nonstop sen den 20 juni, alla dagar natt förutom torsdag då jag jobba kväll. Sen i onsdags var jag på konsert :) PRINCE ROYCE <3 Vilket gjorde att dagarna har gått fortare och nu så längtar jag till måndag då jag åker :)

Ha det gött ska försöka ladda upp lite bilder idag. Nu ska jag bort från kontoret och börja jobba igen :)

Jobbar

Kategori: My life

Just sitter jag och en boende på restaurang och äter. För han har kvalitetstid , vilket innebär att vi ska göra vad han vill på typ 4 timmar.

Livet är bra :)

bye Apple :(

Kategori:

Igår så bytte jag mobil. Så jag har inte längre min älskade Iphone :( Utan just nu har jag en Samsung Galaxy s4!

Än så länge är jag nöjd. Men vi får vänta och se lite!

Nu ska jag till syrrans kempo uppvisning (hon har brunt bälte). Sen ska vi på barnkalas och sedan blir det umgås med min bebis :)




OMFG vad glad jag är :)

Kategori: My life

Har nyss spenderat ca 1500kr på biljetter till Prince Royce min favorit artist inom bachata :) Ska ha med mig min syrra som gillar honom också :) Bästa är att jag är ledig den dan så det blir bra bra :)
 
 
 
Har lagt upp nån av hans låtar innan men lägger upp en till bara för att jag är så GLAD :)
 

work hard play hard

Kategori: My life

Snart är det sommar och inget jobb för min del! Men före det ska jag jobba 12 på raken nonstop innan min semester. Men allt är värd 2 veckor i stranden med min familj och kusiner och moster.

Men i morgon efter jobbet ska jag dra iväg och gymma och sen träffa en kompis :) så det lär bli kul kul :) Mina ben värker efter träningen igår men jag längtar tillbaka till gymmet! En sån skön känsla efter och under träningen jag får :)

Imorn/idag är det ju 6 Juni och svenska flaggans dag :) någon som ska göra nåt speciellt???