frassebrasse

Bok

Kategori: My life

Just nu läser jag Hungerspelen. Har sett filmen och syrran fick förklara en massa för jag inte fattade nåt :p hahaha så nu tänkte jag ge boken en chans. Jag är snart frame där de ska in i spelen. Hittills gillar jag boken försöker alltid leta efter små tillfällen att läsa. OMG jag börjar likna mar i det :o hahahahah

Nya skooor :)

Kategori: My life

Igår efter att vi lämnade syrran så åkte vi till Vällingby. Parkerade bilen och gick in på K-fem, gick upp till andra våningen (där allt nästan har stängt) och gick in på scorett. De har grymt snygga skor och allt i butiken har rabatt, för att de ska flytta ner till första våningen. Skor för 899:- kostar 269:- vilket jag tyckte var AWESOME!!! De har en stor prislista och allt annat har typ 20% rabatt. Så är man i närheten innan Lördag så är det bara att passa på.

Så jag köpte 3 par skor till mig och ett par till mamma då jag tycker för förtjänade ett par, sen köpte mamma ett par till syrran (för att hon inte skulle bli avis). Mina tre nya stövletter är röda, bruna och svarta. Och jag totalt älskar de röda!!! De är super sköna och lagom stor/liten klack, det ända "negativa" som ändå är det snygga i skon är att man har dragkedjan på utsidan. Men de kommer ändå att användas flittigt nu på våren då de regnar och snöar än.
De bruna får mamma och syrran på sig så vi får nog se hur mkt jag kmr se av dem och hur mkt dem kmr att använda dem hahahahaha.
De svarta var de sista paret i hela butiken och är enligt lappen en 38 och enligt skon 39 men enligt lådan 40. Så jag vet inte vilken storlek de ärligt är. Men bara att ta på lite tjockare strumpor och då passade de perfekt :) Men annars tänkte jag ge bort dem. Vi får se hur de blir med dem.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3026949/images/2012/pic_199602856.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3026949/images/2012/pic_199602858.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3026949/images/2012/pic_199602860.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3026949/images/2012/pic_199602861.jpg" class="image">

Söndag

Kategori: My life

Idag väcktes jag av Janne från jobbet som ringde för ca en timme sen. Han ville ge mig några pass så jag tackade ja till alla pass. Awesome med lite pengar ;) Idag ska jag och mamsen köra syrran till hennes ballet träning och medans vi väntar ska vi till vällingby och kolla på skor :) Jag och mamma ÄLSKAR skor vi har flera stycken men vi köper ändå fler :P hahaha vi får se om jag kommer hem med nåt par ;)

Hoppas ni får en bra söndag :)

Mindre än 1 månad

Kategori: Tankar

Igår var det exakt 1MÅNAD kvar tills jag fyller år :) Jag funderar på att göra nåt med några kompisar men vet inte vad. Vi får se vilka jag ska bjuda å om de blir för många då kanske jag ska ha lokalen. Men e inte hundra på att göra nåt heller. För min mormor ska komma snart och vi ska ut å resa med henne och ha massa skoj.

Men vi får se ;)

Uffes saker & ting

Kategori: My life

Yeeeeees :) jag blev mega glad idag när mitt paket från Uffes kom idag :) I måndags beställde jag en touch penna i rosa och en hörlursuttag bling bling :)

Pennan älskade mamma så hon fick den :) Hon har nexus och hon har aldrig gillar touch saker så pennan diggade hon galet mycket då mobilen gjorde precis som hon ville på direkten ;)

Och syrran tyckte mitt nya mobil bling var häftig och hon ville sno den :p men den har jag ;) hon kanske får en men vet inte än ;)

Greys Anatomi

Kategori: My life

Om ca 10 min börjar greys på 5an :) vilket jag ska kolla på :)


just so you know

08:55

Kategori:

Jag vaknade för några min sen av att min lur vibbrerade. Kollar och ser att en kompis smsar en matte uppgift som han vill ha hjälp med. Inte de roligaste att vakna till speciellt inte när det är grafer.


Men nu ska jag fortsätta hjälpa han ;)

Sovdag

Kategori: My life

Idag när jag kom hem vid 10. Så var inte mamma eller styvpappa hemma och syrran sov. Eftersom jag hade redan ätit frukost vid 7 så var jag inte hungrig. Så jag gick direkt till mitt rum bytte om till pijamas :) släpte ner håret tog min söta nalle :) Jag satte på larm vid 12:55 för mamma hade tvättstuga och syrran skulle ner och öppna och starta lite tvätt. Så jag väckte henne då och fortsatte sova tills min mobil ringer, det var mamsen som ville att jag skulle göra lite potatismos till lunch.
Efter att potatisen var skalade och hade börjat koka så kom mamsen hem och tog över köket. Vilket var riktigt bra för mina ben vek sig under mig av min trötthet :(

Så jag sov efter maten sov ca 3-6 timmar vilket var både bra och dåligt :p För jag är helt pigg nu men helt utvilad :)

Aja jag ska nog spela lite spel lyssna på awesome musik och försöka sova


Så sov gott :)

OMG

Kategori: My life

Nåt helt unbelievable att ADARA följer mig och gillar mina bilder på INSTAGRAM :) Jag blev helt paff när hon gillade mina bilder :) Läser hennes blogg varje dag och jag tycker den är helt AWESOME!!!!


Jag ville bara dela med mig av en av mina INSTAGRAMFÖLJARE :P


FÖÖÖÖÖÖÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM :) fraaanceen

Amazing how fake people really are.

Kategori: Tankar

Tycker det e helt "korkat" (kommer inte på ett annat ord) För hur människor kan ha lätt att förlåta vissa människor men inte andra. Jag har varit med om en del och jag har lärt mig att förlåta dem som verkligen ber om ursäkt.

Jag förlåter men inte glömmer.

Tycker det är helt sannslös att man förlåter en person som bara gör en ont. Att man leker som om inget har hänt och man är bästisar igen. Helt falskt i mina ögon men det är ju bara min åsikt. Varför ska man leka något man inte är? Vad är poängen? Alltså det är ju bara bättre att säga vad man tycker och vara ovänner än att låtsas vara något man inte är.

Har haft ganska länge falska människor omkring mig som inte kommer tillbaka till mitt liv. Visst jag hade kul med dem och JA jag saknar vissa stunder med dem. Men jag vill inte ha dem tillbaka i mitt liv igen! Jag mår bra nu som jag har det och jag vill inte ha det på nåt annat sätt.


Sötaste lillasyster!

Kategori: My life

Min syster skrev gulligaste twitt om mig igår :) så jag tänkte dela med mig :)

I am addicted to this song right now

Kategori:

Somna om

Kategori: My life

Jag funderar på att somna om :) Ska upp 8. Och kl är 6:17 och jag är uppe :( inte kul :( Men det går inte att somna om :(

Jag gör ett nytt försök ;)

Btw jag har kollat på galet snygga skor som åkte upp på min "vill ha" lista :)

Film

Kategori: My life

Idag stannade jag och syrran i pijamas :) mega skönt. Vi låg i hennes säng och gjorde ingenting idag. Vi kollad på en massa filmer och serier hela dagen :) Det verkar bli samma sak igen imorn oxå.

Vi kollade på Harry Potter och halvblodsprinsen, Top Model, Underworld, CSI och nåt mer inte i den här ordningen direkt men aaah ni fattar.
Vi får se vad det blir imorn ;) hahaha


Godnatt sov gott

Dagen

Kategori: My life

Idag har jag sovit i flera timmar :) vilket var jätte skönt. Sen har jag förflyttat mig till soffan och kollat på film ( Narnia Prins Caspian) och nu är jag i syrrans rum och kollar på film igen. Vi kollade på första narnia och nu kollar vi på harry potter.


Sen blir den min säng och sooova :)

Måndag

Kategori: Jobb

Idag ska jag stanna i sängen och försöka må bättre :)

Godmorgon

Kategori: Jobb

Hej hej jagska upp nu :( Ska nämligen jobba idag från 10-19 :)
Fast jag har en jätte täppt näsa och lite hosta. Efter att jag kom hem när jag lämnade Emelie på tunnelbanan igår kännde jag hur mycket mina ögon kliade och jag hade vart ute vadå 20min max. Aja tur att jag har min kära Aerius (alergi medicin) som hjälper mig snabbt :)


Men nu ska jag upp ta och laga lite frukost och klä på mig.

Hoppas ni har en bra löööördag :)

Bildbomb

Kategori: My life

Min vecka i bilder

Wiiiiiihoooo

Kategori: My life

Imorn blir det att vakna tidigt och dra till stan vid typ 8 för att möta VÄRLDENS BÄSTA EMELIE :) Hon ska vara hemma nu ett tag vilket jag tycker är AWESOME då jag inte har träffat henne på MEGA LÄNGE.

Så imorn blir det stan och sen hem till henne :) och njuta av hennes sällskap :)

Haircut

Kategori: My life

Tjohej jag klippte håret idag :) Jag hade relativt långt hr och nu tycker jag att det är super kort och super snyggt. Jag tror jag behövde en ny look :P Hahahaha men jag gillar det, vilket är VIKTIGT.

Men jag har inte gjort mycket mer idag än att var super nervös hos frisören. Jag ville klippa mer men frisörskan sa att jag skulle få en jätte stor ångest sen. Så vi båda kom om en bra lagom läng och jag blev nöjdare med klippningen. Dock känns det jätte konstigt och jag tar på håret varanan sekund men jag vänjer mig. Plus det kommer växa ut och om jag vill ha längre hår nu nu så är det bara att fixa extencions ;)



Igår kom hästsvansen ner till brösten nu kommer den bara till nacken :O

Im a huge foool

Kategori: Tankar

Jag är en stor idiot! Jag har gjort världens misstag och de kan kosta mog dyrt :( Ligger i sängen och kudden är blöt av alla tårar som rinner ner från miga ögon.

Tur att ingen ser mig eller att ingen hör mig.
Hoppas allt blir bra imorn :/

Red new shoes

Kategori: My life

Jag älskar mina nya skor!!!
Jag köpte nya convers :D hihihihi dem är RÖDA och mega läckra :)

1 April

Kategori: My life

Tja tja
Jag vet att jag inte har bloggat mycket alls den här veckan. Det har nog mest berott på att jag har varit hemma och inte gjort mycket alls. Men sen för att varje natt jag brukar blogga så är jag upptagen med skype nu för tiden :)

Men ska lägga om tiderna för bloggen ;) hahahaha värsta seriös jag låter nu :p Menjag ska blogga mer nu ;)



Men idag blir det lämna syrran på träningen med mamma sen dra till antingen Coop eller till Vällingby.