frassebrasse

Loving it

Kategori: My life

hahahaha älskar White Collar ! Asså den e grym! var bara lite tvungen att säga det. höhöhöhö Men ha en bra halloween :)

Mar

Kategori: My life

Hahahaha mar har nyss kommit med en super ide (tycker hon) att jag ska ha en ny kategori som ska heta "inlägg från Mars mac) hahahaha
Ne men nu har vi nyss kollat på White collar, The Vampire Diaries & The Originals. Awesome avslut på en rätt så bra dag. Okej ska berätta vad jag gjort.

Vaknade vid 8 för jag hade tandläkare vid 9:30. Roliga med tandisen förutom all beröm för mina FINA TÄNDER var att hon hade glömt ställa in klockan och hon trodde vi var 1h tidiga!!!!!
Sen möta upp pappa för att handla kempo grejer till Mar. Vi (jag och pappa) spenderade ca 1000 kr på 2 saker åt henne (SPOILED MUCH?!?!?!?!?!) hahahha
Men efter det träffa på mamma för att dra till kungshallen och äta grekisk mat (yum yum yum)
Efter maten gick vi runt lite i stan och "råkade" komma bort från mamsen och papsen för att kolla på prylar med Mar ensam :P höhöhöhö
Sen åka tbana hem och titta på Forrest Gump :) Mamma hade inte sett den och jag gillar den så mar fick gilla läget och kolla på den också! hahahaha men kvällen har gått rätt så seg. vet inte om det beror på att jag gjorde en massa under morgonen ler om jag vaknade tidigt elr om jag inte gjorde mkt alls senare.

Men men nu blir det sova och vila för imorn blir det att vakna tidigt igen för jag ska till vårdcentralen och göra test om jag är gluten intolerant.

GOD NATT SOV GOTT OCH DRÖM SÖTT <3

Natti natti

Kategori: My life

Hej alla nattugglor. Här är jag vaken och pigg, idag har jag jobbar och känt mig aktiv. Hahahaha men just nu är det serier med syrran som gäller. Hon har höstlov (den lyckosten) saknar mina lov!!!! Men I alla fall vi tittar på WHITE COLLAR & S.H.I.E.L.D (jag gillar mer "White collar med Matt Bommer) Hahahahaha

Aja bjuder på bild på mig själv just nu ( i pyjamas) Borde sova snart då det är tvättstuga i morgon kl 10 och senare jobb kl 14:30 yaaaaay! Ska bli kul att jobba, det är nämligen jag och en annan kollega (en av mina favorit kollegor) woop wooop


Men sov gott nu
Puss och Kram

Off a few days

Kategori: My life

Hahahahahaha jag hade fått in smaken av att blogga varje dag. Men nu så tappade jag bort mig. Haft för mycket jobb för mycket fritid. Men måste göra mig tiden till att blogga nu igen.

JT

Kategori: My life

Lyssnar på Justin Timberlake. Så jävla nöjd och stolt jag är över mig själv som köpte mina biljetter i måndags för att gå och se JT den 10 Maj 2014. För idag var det tydligen kalabalik för att få SITTPLATSER och jag har ändå GOLDEN CIRCLE :) Jag kommer vara ledig den dagen och försöka vara där så tidigt som möjligt för att få relativt bra platser :) Nära honom :) Jag vet att några släktingar och ska stå på Golden circle så ska planera med dem så att vi kan vara nära varandra och umgås :)

Buuu

Kategori: My life

Kan inte ändra mitt lösen på spotify för har glömt mitt gamla och det suger!!!

Mitt dag har inte varit så värst bra :(

Obsession

Kategori: My life

Hahahaha sen ett bra tag nu har jag vetat att jag gillar mössor. Men min samling har bara blivit större och större. Mamma har stickat redan en mössa till mig och jag "fick" en idag. För att inte säga alla som mammas mor stickade till mig när hon var här. (Ja jag vet att det kallas mormor. Men hon är min inte min mormor!) Men ändå när jag ser en snygg mössa så blir det obsession att ha den.

Excited

Kategori: My life

Så nöjd och glad jag är!!! Vår resa till chile går AWESOME och jag bara längtar mer och mer. Inte bara med att jag har nedräkning på kalendern men också i mobilen. Mamma har lyckats boka en resa inom resan till norra Chile. Vi kommer spendera en vecka i norra Chile där vi kommer åka till öknen och till vår kusin som bor där. Inte nog med det utan vi kommer också spendera några dagar i södra Chile med ett par andra släktingar. Ut över allt det där kommer vi vara i "vår" stad Valparaiso där resten av släktingarna är och där fin fina stränder finns. Partaja en massa och vara ute till dagen gryr.

Asså Läääääääääääääääääääängtar!!!!

Workout

Kategori: My life

Snart blir det Sats för lite träning. Idag blir det Leg Solution och Zumba :) dubbel träning för jag inte tränade igår :)

Men nu har ja jobbat till kl 9 och sen kommit till mammas kompis för hon skulle plocka min ögonbryn :)

I miss you

Kategori: Tankar

Jag saknar er mer än vad ni tror ibland. Jag saknar allt med er. Alla minnen vi har och allt vi upplevde ihop. Men saker händer av en anledning och inget blir som förr. Hade velat göra saker annorlunda men jag ångrar inget. Jag står för det jag har gjort och sagt. Hade inte detta hänt så hade jag inte varit här nu.

Jag har det bra och jag är nöjd med hur mitt liv är planerad. Jag skulle vilja vara mer med er men det kommer ju inte att hända.

Vi ses snart det vet jag och då kanske vi kan lösa allt annars så kommer jag att vara kvar i min värld med några av er.

ÄLSKAR ER <3