frassebrasse

Nacka forum

Kategori: My life

Jahap som ni vet så var jag i Nacka i lördags :) Min syrra behövde verkligen nya kläder och mamma vägrade lämna mig ensam hemma så jag sket i min smärta och tog på mig kläder så följde jag med.

Allt gick awesome bra i bilen sen skulle vi av och jag hade ont HELA tiden :( men de var bara att bita ihop. Vi gick runt i Zara, New Yorker, JC och hann kolla på Andreas (nånting :p) utan att jag att jag satt en ända gång. Så när vi skulle äta mat på nån lokal ville min rygg inget mer och jag orkade inte mer med smärtan så jag beställde mat och gick till närmsta stol och satte mig.

Efter maten och ca 1timmes vila bet jag ihop igen och vi gick runt i ytterligare några butiker för att hitta mer kläder åt syrran. Det slutade med att jag fick med mig hem 1 tröja där det står "who cares" på fram å baksidan (who fram å cres bak) en snygg plånbok och två linnen. Sen köpte jag en snygg jacka och byxor till Lucas och mamma köpte en snygg tshirt. Så vi kmr nog skicka allt när hon kommer hem.

Sängen

Kategori: My life

Jahap igår var jag sängliggandes hela dagen då det gör mindre ont i ryggen då :) Men idag även om jag får ont ska jag ut å handla. Mitt gudbarn Lucas fyller år snart å han måste ju få nåt fint i present :) Så smärtan får ta sig i rumpan :p hahahah



05:45

Kategori: My life

Jag vaknar av att jag är jätte törstig. Går till köket och sen märker jag fiiiiiiiiinaste soluppgången. Dock kommer jag ogilla att solen kommer mig i ögonen vid typ 7 till typ 12 men jag får bog vända mig om försiktigt ;)

Smärta!

Kategori: My life

Okej jag va hos läkaren imorse ju :) han bekräftade att jag hade mitt gamla vanliga sjukdom... Asså att mina njurar har svullnat upp igen :( sist de hände var i juni och då låg jag ca 3 nätter på sjukhus... För jag behandlade det för sent! Nu har jag inte haft samm smärta än utan den har varit mildare...bra dock att jag fick atibiotika och jag ska ta det lungt och försöka inte röra ryggen... INTE LÄTT!!!!


Så jag ligger i sängen just nu efter att ha tagit en alvedon :) och min medicin...
Mamma har kommit på att jag brukar få en massa järntabletter efter min antibiotika så hon ger mig järndryck redan nu så att den inte sjuker så mycket.... Det mamma tvingar ner är nåt som heter blodsaft :S låter grymt äckligt men det smakar inget så jag ska nog fortsätta med det ;)



Men nu ska jag sova :) eller försöka i alla fall :)

Vårdcentralen

Kategori: My life

Här är jag och äter lite frukost innan jag ska till vårdcentralen. Jag har jätte ont i ryggen (specifikt vid njurarna) och eftersom jag har haft problem med dem, så går jag direkt till vårdcentralen när jag får ont. Vill inte åka in tills sjukan igen som jag gjorde i Juni. Så hellre gå flera gånger i onödan än en gång och stanna inlaggd flera dagar i rad.


Men skriver ett/flera inlägg senare idag :) Må¨ste gå nu :( wish me luck ;)

Natti natti

Kategori: My life

Sov gott nu gott folk! Jag hoppas på en bättre natt!!! Hade mardrömmar igår och sov skit dåligt!



Bjuder på en bild När jag sover :p

Gone for good?!?!

Kategori: Tankar

Vad ska man göra när inget går som man vill?

Allt jag vill nu går inte att göra. Eller så "får" jag inte göra. Jag vill bort härifrån typ NU! Jag ogillar hur jag har det just nu, mitt pokerface är min enda vän just nu. Man MÅSTE må bra! Det finns inget annat val!


Men snart så kommer jag bort och inget eller ingen kan ändra det! Jag kommer far bort dit ingen känner mig och dit ingen kan nå mig. Jag ska dit alla vill åka men ingen vågar. Jag är inte rädd för att vara ensam längre.
En av mina rädslor var att vara helt ensam i denna värld. Men jag inser nu att jag ÄR redan helt ensam, helt trist men sant. Så vad spelar det för roll nu att starta om på nytt i ett ställe där man är helt ensam?!?!?!
Nej jag vill inte dö men jag vill BORT! Till ett annat land eller en annan stad, dit jag kan börja om på nytt!


Jag ska bortom solnedgången...

Chillaxar

Kategori: My life

Det händer inte så mycket i mitt liv just nu :( men jag ska nog komma på nåt att blogga om ;)


Men under veckan så har jag vart hemma mått lite dåligt jobbat och vart hemma.

Sovdag

Kategori: My life

Igår så jobbade jag natt (sjukt lugn natt) så jag sov på jobbet (typ för första gången) Dock vaknade jag flera gånger om och drömde massa dumheter. Men sen var det göra allt jag skulle göra och gå hem :)

Hemma så var det snabbt till min sköna undervara säng som väntade på mig. Så jag sov HELA dagen idag :) Hur skönt som helst!!!!

När jag väl vaknade pratade jag i luren med några polare :D och sen en snabb dusch medans mamsen lagade gooooooood mat :) Efter vår goda mat så fick jag köra oss till syrrans ballet och sen hem :)

Och nu sova igen :)

Måndag morgon

Kategori: My life

Haaaalloj :)
Jag har varit vaken ett bra tag nu men har inte orkat mig upp från sängen fram tills för ca 20 min sen :) Så nu har jag ätit en gooooood frukost som bestod av gårdagenssallad, kanelbulle och kaffe :)
Det var gott :) så magen är glad nu :)

Senare blir det gymma :) och sen en promenad på kvällen :)

Bra start på dagen

Kategori: My life

Igår sov syrran inne hos mig...nästa gång tar jag hennes säng :p jag sov ganska okej förutom att hon börja fisa innan jag skulle somna å sen kommer ungen och börjar vädra :S

Men idag vaknade vi 9 ungefär så jag och syrran var ute vid 9:45 för hon hade träning vid 10 och jag drog till gymmet.

Jag e sååååååå jävla stolt över mig själv!!!! Alla som känner mig väl vet att jag orkade springa max 1 minut och sen dog jag! Men NU klarar jag av 5 minuter :D jag vet att det är lite men jag tar det sakta men säkert! PLUS jag dog inte jag gick efteråt i ca 10 min till. Så jag är suuuuuuuuper glad!!!!

Jag som todde att jag skulle börja jobba vid 12 så drog jag ner till jobbet och det visar sig att jag börjar 14 :@ jag blev fett arg men det var bara att åka hem igen och dra ner dig om 2 timmar.

Jag kanske tar mig en liten tupplur innan jobbet :p hahaha

Gullunge

Kategori: My life

Igår och idag har min gullunge från Övik vart här hemma hos oss på besök. Jag och hans mamma har alltid pratat om att jag skulle bli hans gudmor på skoj men idag så blev allt officiellt :)
Lucas blir MIN gudson nu i augusti :) så jag har gosat och lekt med honom gaaaaaaaalet mkt och när vi var på väg att lämna dem så satt han med MIG och inte med hans mamma som han brukar :D


Så jag är en glaaaaaad glaaaaaad tjej :D

Joseph Kony

Kategori: Tankar

Dags att stoppa Kony så vi måste sammarbeta och gör människan känd!

P&T

Kategori: My life

Jävlar va trött jag är!!! Idag har jag varit nere i tvättstugan typ halva dan. Jag gick ner vid 10 och kom tillbaka runt 16-17, för det fanns en massa lakan som skulle tvättas för vi (jag och mamsen) glömde dem förra veckan. Så det var ju sjukt kul att hänga där nere halva dan.

Sen blev det mat :) och efter maten blev det Greys Anatomi :) syrran mamma och jag kollar varje mån-fre 17:05 :) tihiii

Men när syrran skulle dra till sin träning passade jag på att dra till gymmet. Jag la till två kol och nu är jag jävligt trött :( men jag lyckades hålla igång och springa nonstop i 5 min på 10km/h :) jag som inte springer alls tycker att det är AWESOME!!!! Sen blev det att köra armar bröst och rygg :) så jag är nöjd :)

Imorn drar jag till gymmet samtidigt som syrran dra till skolan :) bara för att göra nåt på morgonen :)

Annars blir det en lååååååååååång promenad :)

Mina två finisar!

Kategori: Tankar

Jag önskar jag var i Chile nu med mina släktingar. Inta bara för att dem har sommar snart höst (ca25-30grader varmt just nu) där nere. Utan mer för att jag har missat galet mycket utav det som har hänt. Min fiiina kusin (som jag berättade skulle få barn tidagare) har redan fått sin fina fina son. Min andra kusin har flyttat norr ut och min mormor saknar jag galet mycket.

Men det som mest gör att jag vill åka ner är min kusins lilla dotter. Som jag älskar med hela mitt hjärta. Emilia som hon heter träffade jag för lite mer än ett år sen då min kusin åkte hit med sin man, dotter och syster. Även om vi skypar minst en gång i veckan och Emi kallar mig fran. Så vill jag åka dit och krama och gosa med pluttisen.

Min andra anledning till att åka är bog Julian min andra kusin bebis :) han föddes den 16 februari och jag har fått en massa bilder och videos på mail. Men klart man vill åka dit och få hålla i lillen, dock kommer det nog ta ett tag.



Julian och Emilia :)

New new new

Kategori: My life

Okej i tisdags så köpte jag nya kläder som jag inte har visat er. För jag har inte pallat ta kameran och ta ut SD-kortet och laddat upp bilderna :P (jag vet jag är LAT) Men nu har jag gjort det och här kommer dem.

Jag köpte ett par jeans i Zara och så köpte jag en t-shirt i Zara. Jeansen är helt normala tighta och super sköna.


Jeans och t-shirt



T-shirten har en döskalle på ryggen. Jätte ballt tycker jag.


Men det här var vad jag köpte :)

Veckans Kompis

Kategori:

Veckans kompis är ALEXANDRA :)

Alex är helt galet rolig snäll söt  rar och AAAAAAAAAAAAAAAAAAALLT snällt man kan komma på. PLUS lite sisådär knäpp. hahahaha snällt sagt asså!!!! Den här bruden har jag känt ett bra tag sen vi gick i Blackan tillsammans och de var när jag va ca 8-9 år :O

Vad jag gillar mest när jag är med Alex är att vi aldrig har tråkigt. Vi är nog lika knäppa båda två och vi lyckas nästan alltid skratta :D Vilket är helt AWESOME! Sen kan man vara hur ärlig som helst även om det är dålig och hon är alltid lika ärlig tillbaka :)



Min finaste Aleex på bild.

Hon är ju bara för sööööööt. Jag saknar henne grovt har inte haft tid när hon har tid och de är ibland tvärtom. Men gulleplutten här bodde sjukt nära mig förr men nu har hon flyttat och det tar lite längre tid :( Men jag ska komma till henne SNART när hon MINST förväntar sig det :P hahahahhaaha

Fredagsmys

Kategori: My life

Ja idag har jag varit utlra mega trött så mycket har jag inte gjort. Jag skulle gått ut idag men det blev inställt :(

Så istället blir det GODIS och CHIPS och FILM :) Mamma som skulle se på film med oss har redan somnat och ligger och snarkar bredvid mig just nu :p Syrran ligger och mumsar i sig alla chips.

Men men jag ska fortsätta kolla på film nu :)

Nytt

Kategori: My life

Idag köpte jag ett par sneakers :) Andra paret jag har köpt den här veckan :O

Jag köpte ett par kängor i lördags. Sjukt snygga i grå mocka :)

Idag köpte jag ett par sneakers. Som är jätte coola älskar dem!

GRATTIS!

Kategori: My life

Idag fyller Jocke år :) och jag ville säga grattis till honom här på bloggen oxå :)

Söta Jocke blir hela 23 bast idag :) men han ser yngre ut ;) men sötis du e fortfarande gubbe ;)