frassebrasse

Mac book air

Kategori: My life

Skriver en snabb update från syrrans nya skoldator. Hon är inte så glad över det med ärsch :D

visst är vi schnygga :)

jobb jobb jobb

Kategori: My life

Min dagar tar aldrig slut. Jag jobbar som en galning och har ingen tid kvar av dagen. Att jobba 30 h på raken är inte kul... Men har börjat vänja mig!!! Kroppen behöver inte socker eller energi dricka som efter semestern. Nu är det bara få minst 4 h sömn och sen mår jag bra.

Aja jag ska fortsätta med mitt jobb.

DANSDAG

Kategori: My life

idag är det vällingbydans dag och min syrra kommer dansa där 2 gånger på dan :) en ca 11 tiden och en vid ca 17 tiden. För alla som vill gå kolla.

Det brukar finnas massor med prova på...så att det blir nån sorts tränings dag :)

Så medans familjen har en skön rolig dag i Vällingby så kommer jag vara på jobbet. ROLIG LÖRDAG man får :)

The days just past by

Kategori: Tankar

Helt otroligt hur fort tiden går! Igår var min syster en liten plutt som gick i grundskolan och lekte med Bratz och nu är hon hela 15 år!!!! Hon började gymnasiet igår och såg så STOR ut. Vart tog min plutt vägen?? Har jag blivit så gammal och inte inser det??? Snart kommer hon att ha gått ut gymnasiet och är helt vuxen :/ Sån är väl livet eller?

Hon måste ju växa men det är lite nostalgi man får när man bläddrar igenom alla bildalbum och kollar på hur söt och snäll hon var då. Eller hon är snäll nu också men hon är inte lika gullig. Hon har inga bebis kinder som man vill bara nypa sönder för att de är så tjocka :P

Näääe nu måste jag tror jag sova :p imorgon väntar en lååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååång dag :(