frassebrasse

ny hår färg

Kategori: My life

 
Jag var trött på att ha en färging hår så jag färgade topparna :) dock kommer det att gå bort varje gång jag duschar då det är en kräm som jag apicerade på håret och det gjorde att det röda kom till. Men jag är nöjd :) gillar det :) 

Follow my jurney

Kategori: My life

Hej Hej
Jag har nu startat en reseblogg. Där jag ska skriva allt jag gör under resan.Varför jag inte kommer skriva det här är för flera från mitt jobb vill läsa och följa min resa och eftersom det här är min PRIVATA så gjorde jag en ny.
Feel free to follow :) 
 
 
 
Have fun 
 

Bokad...

Kategori: My life

...första gången han "bokar" mig för att vara helt säker på att vi kommer spendera tid tillsammans!!! Han är så söööööt...nästan att man vill äta upp honom!!! Haahahahhahaha på ett bra sett inte nåt snusk här inte!!!! hahahahhaha... men kul kul att jag kommer spendera massa tid med honom imorn!!! Jag längtar... vill att mitt jobb pass ska ta slut snart så att torsdag kommer och jag kan vara med knäppisen :) meeeeep vad jag längtar :) 

Bazinga

Kategori: Awesomeness

HAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Jag döööööör... älskar The Big Bang Theory och jag har antagligen missat den här avsnittet men jag är såååå glad att jag hittade den idag för den har gjort min kväll till såååååå mycket bättre!!!! 
 
 
Hope you enjoy

Awesomeness

Kategori: My life

hahahah hur awesome är det inte att hitta en person com är lika knäpp/galen/rolig som en själv??? Hahahha sitter här och skrattar för mig själv när jag tänker på hur kul vi har tillsammans :) Han får mig allts att skratta. Han får mig och känna mig speciell och fin. Hahahah det var ett bra tag innan jag kände så här!!! Öhm men men… synd bara att vi snart kommer skiljas åt :( kommer sakna knäppisen, Men vi ska ta vara på vår tid tillsammans :)

work work work

Kategori: My life

yaaaaaaaaay nu har jag ängtligen kommit hem efter en kvällspass :) AWESOMNESS hahahaha imorgon blir det mera jobb :) woop wooop

yay idag blire skype med Robin senare :) om han e vaken och om jag e det oxå :)

Oj oj oj

Kategori: My life

Ja många som känner mig vet att jag är en riktig KLANTIG person. som kan ramla av att bara ta av byxorna. Men bästa med att vara klantig är alla stunder jag får skratta. Jag skrattar åt mig själv alla gånger även om det gör ont när jag har ramlat ler liknande. Men poängen är att man måste bjuda på sig själv.

Älskar att få personer jag inte känner att skratta eller bara få dem på bra humör. Älskar att träffa människor som är som jag! Har nyligen träffat flera randome människor som får mig att skratta och jag får dem att skratta. BÄSTA EVER!!!!! som tillexempel idag. Pratade i telefon med en kompis i över 45 min vi pratade om allt. vi skrattade åt allt möjligt till och med en tant som såg lite konstig ut som gick utanför hans fönster!!!! Men aaah när jag satt i tranan och pratade med honom så såg jag flera människor skratta åt de dem hörde mig säga. hahahhahah AAAAAWESOME!!!!!

Men men nu blir det mera prat i luren och kolla på serie tillsammans och kommentera i telefonen :) Yaaaaay AWESOME KVÄLL/NATT

Bruno Mars

Kategori: My life

Yaaaaaaay snart ska vi iväg till Ericsson Globe gå och kolla på BRUNO MARS :) AWESOOOOOOOOMEEEEEEEEENEEEEEEEEESS :) 
Vi kommer ha en toppen avslutning på höstlovet :) eller på syrrans höstlov jag har ju bara jobbat den här veckan.
 
 
 
Kärlek till er ha en bra kväll :)

Coemeterium

Kategori: My life

Idag var jag och de här 3 barnen på kyrkogården. Vi "hälsade" på en av deras kompis. Det som var nog mest creppy var att när vi väl hade tänt ljus till honom så började min spotify (som redan var på) att spela hans låt. Jag fick en rysning i hela kroppen och jag var tvungen att stänga jackan. Syrran kände samma sak när jag väl berättade. En annan "annorlunda" sak som hände var att jag tände några ljus vid andra gravar (för ljusen var där och dem såg ensama och övergina ut) men i alla fall när jag skulle tända 2 ljus vid en grav för det fanns 3 men bara 1 var tänd. Så känner jag att någon står bakom mig, jag börjar tända ljuset och den tänds men när jag skulle sätta ner den så är det som att någon blåser ut lågan. Jag försöker 2-3 gånger till och samma sak händer alla gånger. Så jag säger hög "Jag tänkte bara tända och göra det fint för dig men som du vill jag låter ditt ljus vara men låt mig tända den 3 ljuset." När jag skulle tända 3 ljuset så lyckas jag på första gången. Innan jag går därifrån så sa jag hejdå till personerna som låg begravda där. 
 
Nu ska ni få veta att jag har alltid trott på att människor inte bara dör utan att de finns kvar som andar. Att de vandrar bredvid sina nära och kära och "beskyddar" dem. Jag har känt flera gånger min gammelmorfar som har varit död i ca 16 år. Känner alltid av honom när något är/känns fel, mamma känner också av honom. Men detta gör mig bara mindre ensam det känns som att någon alltid är med mig. 
 
Men delar med mig några LITE redigerade bilder jag tog. Hoppas ni gillar dem <3
 
 
 
 
 
Kärlek till alla <3

Bilder

Kategori: My life

 
Bjuder på lite EGO bilder :)