frassebrasse

Tankar

Kategori: My life

Har suttit i soffan och funderar en massa om jag ska köpa en ny kamera eller en ny dator. Behöver inte någon av dem egentligen men skulle vara riktigt najs med en ny kamera och då är jag kluven mellan två kameror. Antingen en nikon 1 eller en nikon D4 eller nikon D3X hahahaha jag gillar dyra kameror :P

Dator hade jag tänkt mig en mac gillar syrrans och jag har börjat vänja mig vid den. Skulle seriöst vilja ha båda men just nu lutar det mest åt att resa en massa istället har redan köpt en resa och 3 mindre resor i den. Woop Woop :)

Aja dags att sova elr gå och kolla på film på Ipaden :)

No money left

Kategori: My life

I spent my last money today on my sister, my mommy and me. I think it was AWESOME but now looking at my bank account it looks bad :( But any way i get my salary tomorrow so i will be rich again :) Yaaaaay

YAY DONE

Kategori: My life

Nu är naglarna klara syrran har gjoer ett AWESOME jobb :)
 
nails
Syrran och naglarna
 

Nails

Kategori: My life

Getting my nails done :)
 
 
 

Chiles national dags firande

Kategori: My life

Idag även om jag är sjuk och borde ligga i sängen så har föräldrarna bjudit över några vänner till familjen som ska komma och fira Chiles national dag med oss. Som var BTW den 18 september.

Snart så snart

Kategori: My life

tiden går och du finns mindre och mindre i mitt liv. Vi försöker hålla kontakten men det funkar inte så bra tack vare tidsskillnaden. Men snart så kommer vi att vara tillsammans. Dela hus och fler minnen tillsammans, åh vad jag saknar dig. Visst jag längtar och saknar alla men mest till dig. Du kommer bli så galen på mig för jag kommer vilja spara varenda dag i bilder och jag ska göra kopior till alla för du är en sån stor del av mitt liv.

Du och jag morbror du och jag <3

Bjuder på mig själv lite :)

Kategori: My life

HELLOOOO
Visst är jag snyggg här??? Har haft lite kul med syrrans dator :P hahahahahaha
Puss och Kram