frassebrasse

Bildbomb

Kategori:

Helt konstigt

Kategori: My life

För ca tolv timmar så får jag en notice i mobilen från Instagram...jag trode de gällde att nån gillade mina bilder....kollar in och vad ser man då?!?! Jo tre personer som följer mig...jag följer tillbaka två! Men den sista jag kollar och vem e de då?!? Jo inte minst än en brud som kallade mig lite allt möjligt! Jag blev helt förbannad över att hon följer mig och att hon ens stalkat mig!!!

Hon borde inte ens få såhär mkt uppmärkashet av mig!!!!

Alla utom jag

Kategori: My life

Jag vet inte om jag verkligen ska bry mig eller inte!!! Men de känns lite weird att inte va bjuden på ett bröllop mer miffat är nog att jag visade de flera underbara människor som är bjudna men fan inte jag!

Dock känns de bra att inte va bjuden för allt som har hänt!!!! Slippa tänka på present å kort å klänning å vem man ska gå med (hade nog inte haft problem å hitta dejt ) hahaha har två pers i tankarna som inte hade sagt nej till att följa med :p hahaha

Kalas

Kategori: My life

Idag fyllde min moster år så de va ju sjukt kul :) firade henne och så fick man annat i tankarna!!! Så tårta blev de och completos(korv med bröd,tomat, avokado, majonäs,ketchup å senap) jag va duktig å åt inget bröd känndes fett weird men de va gött :)

Ibland händer saker bara

Kategori:

Jag vet inte vad jag ska skriva. Har nog inte gjort så mycket men sen syrran kom hem med inte så bra nyheter så vill man inte göra så mycket. Vad gör man när sin syster är ledsen? Jag har försökt muntra upp henne men det går inte. Hon är så tyst som en liten robot som inte går att få glad. Men vad ska man göra det var meningen att det som hände skulle hända!

Aja jag ska nog fortsätta jobba och försöka va glad.

Optiker

Kategori: My life

Idag var jag tvungen å gå upp tidigare då jag skulle till optikern för att kolla upp linserna. Jag har provlinser och de måste kolla att linserna sitter rätt och att de inte kliar eller stör. Så jag ska prova ett par till nu för de jag hade skav i ögat lite vilket inte de ska göra!!! Så nästa vecka får jag ett nytt par prov linser :) Har också beställt nya glasögon :) som kommer till mig om ca 1vecka eller nåt :)

God Morgon

Kategori: My life

Hejsan alla glada människor :) Jag somnade ganska sent igår för när jag precis skulle sova så började brandlarmet pipa vilket inte var kul!!!! Men men vi koppla bort den för vi kollade att inget brann :p Sen var det raka vägen till sängen och leka lite till med ipaden :) Så jag somnade kanske runt 2!?!?!? Och vaknade runt 8idag :)



Juuuuuste idag börjar syrran i skolan :) så hon e all dressed up och fin inför sin första skoldag :)
Men nu blir det frukost och sen vet jag inte vad mer jag ska göra :p

Ny leksak

Kategori: My life

Idag var jag i stan med både mamma och syster <3 vilket var super super mysigt!  Mamma skulle visdomsord 18 ca så jag å syrran skulle vänta på henne sen. Men innan mamma drog till sitt jobb sånvar vi å kollade på iPad inne på Expert.
Det hela slutade med att jag kom ut med en IPad i min ägo (vilket tro mig jag ät jätte glad över) det här med impulsköp verkar inte vara bra för min plånbok!!! 
 
Aja medans jag och systre väntade på mamma inne på donken. Så snackade vi lite och sen orkade jag inte vänta längre mina fingrar kliade sååååå mycket att jag var tvungen att öppna ipaden. Den var såååå snygg att jag vågade inte ens ta på den :O
 
Sen dess har jag inte kunnat lägga ifrån mig den! Har laddat ner massa spel jag gillar och annat onödigt men ändå nödigt!!!  Ska försöka lägga ifrån mi. Den nu jag vet att jag kommer vakna imornhoj hitta den vid min sida! Men har lite separationsångest :p. 
 
Aja gooodnatt gott folk som orkar läsa det här!! 

Work

Kategori:

Idag vaknade jag och var MEGA super glad:) så det var ju toppen bra..gjorde intw mkt mer än att ligga å lata mig tills kl 13 då de blev en snabb dusch äta nåt å sen dra å jobba :) har blivit värsta workoholic :o hahahaha men sen när jag var på jobbet så drogs migg glada humör ner med sååå negativa ord :( aja hade lite stöd i luren :)
Men e ledig nu :) yaaaay vilket är braaaaa men ändå dåligt!!!

Ipad

Kategori: My life

Jag funderar seriöst köpa en ipad till nästa löning. Har velat ha en sen Ipad 2 kom ut. Men har inte köpt nån men nu har jag både pengarna och lusten att köpa en.. så jag ska banne mi köpa en :O hahahaha

jobb och grill

Kategori: My life

idag blev det jobb från 8-16 vilket inte jag gillade så mkt för jag sov ganska lite. men det var bara att gilla läget och jobba ändå. med det blev ändå ganska chill sen då de blev grill till middag och ve var MUMSIGT...så nu chilar jag hemma och spelar dataspel i syrrans sega dator med vad ska man göra det e de ända som finns.

Resemål

Kategori:

Mitt nästa dröm resemål är att åka till Sydafrika.... Jag vet exakt inte varför men jag vill det... Och det verkar som att jag inte ska till Chile i december vilket gör att jag kanske drar dit?!? Vem vet :D

Bio

Kategori:

Biljetter bokade och betalda :) Så imorgon blir det bio besök med syster och hennes kompis :) Vilket förhoppningsvis blir KANONBRA :) Hoppas bara filmen är bra den verkar bra på trailern men det kan ju vara så att filmen inte blir bra...men kan berätta om den var bra eller inte imorn :)

Jag hittade den här fina låt på youtube (gjord av tjejen på videon till killen på videon)

Kategori: My life

 
Lyrics:
I'm counting one two tree
I open up my eyes
I look around the corner
I look into the sky

I feel you near
Watching over me
There's something unforgotten
Feels like a mystery

Love is not easy, but we can make it if we want

Fall in love, you'll fall forever
We would die together
wowowowowowoh
Grow up and live together
I would love forever
I do belive in us, do you?

When I'm lost at sea,
You're the lighthouse, rescuing me
(A steady harbor, awaiting me)

It doesn't matter if
You're thousand miles away
'Cus I love you no matter what

Love is not easy, but I can make it last

Fall in love, you'll fall forever
We would die together
wowowowowowoh
Grow up and live together
I would love forever
I do belive in us, do you?

This time I know what I want
I'm not gonna let you leave me
I'm not gonna let you down
I'm never gonna let you leave me

you're free, to do what you need
If you want to leave me

But I wont stop belive

Fall in love, you'll fall forever
We would die together
wowowowowowoh
Grow up and live together
I would love forever
I do belive in us

Fall in love, we'll fall forever
We'll die together
nononononono
Grow old and live together
I would love forever
I do belive in us, do you? (do you?)

Gröna Lund

Kategori: My life

Jaaaaaaaaaa imorn ska jag till grönan :) Ska dit med min syster och hennes kompis :) Det ska bli KUUUUUUUUL :) Så jag längtar gaaalet vill att natten ska vara lung (då jag jobbar just nu) så att jag är relativ pigg imorn :P Annars kommer jag vara ZOMBIE hahahahaha men tänkte kolla på nån film nu å sen somna eller liknande :P

LCHF

Kategori: My life

Okej jag kör på LCHF (Low Carb High Fat) Vilket mest innebär att jag inte äter några kolhydrater men mycket fett. Jag har ändrat ganska mycket på min mat, då jag brukar äta ganska många kolhydrater på en dag. Men men jag har typ börjat vänja mig nu. Dock är det ganska begränsat då typ nästan allt innehåller kolhydrater och man måste vara på sin vakt och tänka på vad man äter. Hittade dock en low carb burgare påMax idag vilket gjorde mig SUPER MEGA glad då jag verkligen inte ville äta en sallad.

Aja nu ska jag dra å äta nåt fett rikt och gott :) Jag kanske uppdaterar med bild lite senare. :)

OMG

Kategori: Min Idol

 http://link.brightcove.com/services/player/bcpid435563647?bctid=1656423459001
 
Ni borde kolla :) Det är Beckham på video han var den första killen i ELLE UK! Tyvärr missade jag köpa den men men jag kommer ladda hem alla bilder och ha dem på mobilen :3
 Hahahaha om ni inte visste så är David Beckham min platoniska kärlek  <3 i min hjärna så gifter han sig med mig nån dag :P hahahahaha.... Med tanke på att jag köpte en av han manliga kollektion i hm :P Men den är såååå fin och såååå skön :)
 
Aja hoppas ni kollar på videon på min kärlek :)
 

Akward

Kategori: My life

jag kollar just nu på AKWARD seson 2 :) GIIIIILLAS

Ljusa sidan

Kategori: My life

Jag vet inte vad som är fel! Man tycker att saker ska gå någorlunda bra då man kämpar. Men näää då ska allt bara gå åt felhåll och skita sig. Jag trodde jag skulle orka mer men NEJ jag orkar inte med att kämpa. Inte om jag är ensam om att kämpa och inte får ett dugg hjälp.

Men aja jag drar väl vidare med mitt liv! Jag ska fucking göra det bästa av den! Jag kommer ha det så jävla bäst att du kommer ångra dig.

New look

Kategori: My life

Jag bestämde mig idag att de var dags för nåt nytt. Jag älskar mitt naturliga hårfärg men de e dags att ändra den för första gången EVER! Hahahaha Jag är fett nervös inför mitt besök hos frisören nu men det blir nog bra! Å annars så ändrar jag den! Jag kommer visa bild efteråt :)