frassebrasse

Snow white and the huntsman

Kategori: My life

Jag såg snow white and huntsman idag :) jag tyckte den var GRYMT bra!!!! Special effekterna var AWESOME och bra gjorda. Handlingen var grymt bra inte för mesig med kärleken och inte för våldsam heller. Dock satt jag och syrran hela tiden med känslan av att olika scener kom från / liknade olika filmer. Även om jag läste eller hörde nånstans att regisören inte ville att filmen skulle likna berätelsen så mkt så hade han med när snövit äter på äpplet, blir kysst av "prinsen", blir förrvirrad och skrämd i skogen, när hon är med alla djuren och de 7 dvärgarna även om de e 8 från början. Den elaka häxan är GRYMT bra spelad och bearbetad, hon är verkligen elak asså typ 1000 gånger elakare än i boken.

Men jag rekomenderar verkligen filmen!!!! Ni måste se den!!!

Dags att sova

Kategori: My life

Nu ska jag sova igen...har sovit nästan hela dan :p gick upp åt lunch sov igen och sen kom mamma syrran och mormor och la sig med mig på "min" säng de är btw en 90 säng jag sover i just nu då mormor har min riktiga säng. Så vi låg 4 pers o h trängdes här...sen fick jag gå upp mansen tvingade mig...

Men nu är det dags att sova igen så att jag vaknar någorlunda tidigt imorn :p

Frukost

Kategori: Jobb

Lovar det var godare än vad det såg ut :)
Det är mannagryn med lite mjölk och hemma gjord mermelad som mormor tog med från chile!
Bilden var från jobbet imorse typ runt 07 ;)

lång natt

Kategori: My life

Jahapp nu har jag vart uppe hela natten och kollat på sista säsongen av Hannah Montana :) JA jag gillar hannah... jag gillar hennes sista säsong och speciellt låtarna... jag  brukar alltid skratta till dom och dem e ännu bättre på engelska.

Jag skiter nu i om det är barnsligt eller inte men man ska göra det man gillar och det som gör en glad. Dock ÄLSKAR jag att sova och det här med att inte sova e nog inte bra för min kropp speciellt inte för en 4 dagarslång ledighet. Men men jag får väl vända på dygnet igen.


Aja 2 timmar kvar tills min kollega kommer och det blir dags att jobba igen. Men totalt är det 4 timmar kvar till jag kommer till min säng och sover :)

2 år

Kategori: Tankar

För exakt två år sen vid den har tiden hade jag fortfarande studentmottagning. För två år sen tog jag studenten, en av dem bästa dagarna i mitt liv! För två år sen avslutades en massa bra och dåliga saker. För två år sen trodde jag att de kompisar jag hade skulle vara för evigt men det blev inte så! För två år sen hade jag inte några planer alls för mitt liv. Jag var antagen på Stockholms Universitet för att bli förskolelärare, vilket sen det inte blev av eftersom jag inte klarar av små gråtade barn.
För två år sen var jag en av stockholms gladaste och lyckligaste tjej. Men för två år sen var jag oxå galet kär och omedveten om att det snart skulle ta slut för att nu få det bättre då han inte var rätt kille för mig!


Jag saknar ibland känslan av att ta studenten speciellt när jag ser alla nya glada studenter springa ut. Men jag vill inte uppleva den igen inte med samma människor som då fanns i mitt liv inte med allt jag vet om dem.

Objektiv

Kategori: My life

Jag åkte och slösade en massa pengar på ett nytt objektiv idag... Så nu är jag snart pank :p hahaha näe inte än :p
Jag har velat a ett 70-300 objektiv ganska länge nu och varje gång jag har pengar så är alla nikon objektiv slut och när jag inte har pengar så finns dem.
Men idag så hade jag pengar och drog till elgiganten för det fanns ett sjut bra erbjudande där. Jag som brukar ha sån otur med objektiv hade ganska tur idag :) hann precis till sista objektivet :) så den är min!!!!

Min fina bebis har fått ett till objektiv :) Men jag behöver en ny väska till min bebis :( min börjar bli för liten :(

Leeeeeeeedig

Kategori: Jobb

Wooooop wooop imrgon är min första helt lediga dag på mer än en vecka :o ska bliiii sååå skööönt :)

Fram över kmr jag verkligen njuta av mina lediga dagar då jag kommer nästan bara jobba nätter :O Så jag kommer sova till typ 12-14 när jag kommer hem och sen chillaxa med mormor :p och nästa dag jobba igen :( :p men det kommer bli en MEGA bra lön :p vilket innebär att jag kommer kunna ge min gulliga gudbarn en fin fin present :)


Men jag måste spara en del då jag och mamsen och syrran vill åka till Chile i december :) vilket innebär att om vi nu åker så knr jag fira nyår där :) och ha en extra sommar och medans alla blir vita av snö så kmr jag steeeeeka i solen :P


Aja nu ska jag sova igen :p

Tråk väder!!!

Kategori: My life

Vad hänt med sommar vädret??? Det känns som höst :( och vi har inte ens haft sommar :O Om det fortsätter så här så måste man fly bort en vecka eller två :P

Men tur för mig att jag bor nära jobbet att jag inte ens behöver gå ut :p Men man måste ändå kolla ut till det tråååååååååkiga regnet.

Men som sagt jag e på jobbet och äter frukost :) det blev pizza muuuuuumsigt :)

Jordgubbar

Kategori: My life

Mormor landade idag på arlanda och de är hur mysigt som helst att ha henne här :)

Hon hade med sig MAAAASSOR med gott till oss :) bland annat typ 17 läppglans som heter jordgubb och som både luktar och smakar jordgubbar :) så nu smakar mina läppar jordgubbe :) hihi :)