frassebrasse

Helt sådär omotiverad

Kategori: Tankar

Är det bara jag som blir omotiverad när jag läser/ser/hör hur duktiga människor kan vara? Asså jag är en sån där människa som skulle älska att ha viljan till att dra och gymma. Men blir så himla opeppad när jag läser träningsbloggar/ ser instagrams bilder på träning / hör av kompisar hur mycket de trännar, äter nyttigt, räknar kalorier och mår sååååå mycket bättre. Det är inte så att jag inte är glad för deras skull. Men JAG kan inte klara av det. Asså hemma gjord majonäs är sååå gott, godis mmmmumsigt och läsk. Mmmmmmm va gott jag kan inte stå emot!
Jag försökte med LCHF men klarade 1 månad max 3 sen tog det slut!!! Jag saknade mina kokta potatisar med hemagjord majonäs och friterad fisk mmmmmmmumsigt!!!!

Men tillbaka! Bara jag som blir opepp när man ser hur mkt folk går ner?
Jag känner mig så LAT!!!

Blääää

Kategori: My life

Boring kväll idag ed handledning och sitta still i tre timmar. Blä va tråkigt det va:( Har inte suttit still på flera år och det var galet svårt att kunna fokusera :/ Men det gick :) yaaaaay :)

Ute

Kategori: My life

Här är allt täckt med snö! Men det är såååå himlans mysigt :) Jag har lekt en massa med små barnen och för varje dag som går håller lillkillen på att bli mer och mer van med mig :) första gången idag han låter mig att ta med han på ton. Annars har det bara varit mamma. Små framsteg :)

Juste idag har vi vart ute å lekt med snön då det var sol ute :) det var himlans härligt :)

Jag vaknar till det hör underbara utsikten :)

Kategori: My life

Stockholm i bakgrunden :)

Nevös

Kategori: Minnen

Idag ska jag åka till Övik :)
Men allt jag kan tänka på är sista gången jag satte mig i en buss ensam.
Det var den 18 Dec 09 och jag åkte till västervik. Just då var resan bland de bästa jag skulle göra. Jag skulle träffa killen jag älskade och som älskade mig, ingen kunde bli bättre. Men när man väl kom tillbaka och mötte upp verkligheten av en orolig men snäll mamma och en arg styvpappa, så visste man att det man hade gjort inte var okej.
Efter det har jag inte åkt buss utanför Stockholm, för att inte återuppleva det som hände efteråt. För varje gång jag grälade med min styvpappa så kom min resa upp, hur dum man vart.

Men nu så är det fakta jag SKA ta bussen upp till Övik och jag är super nervös. Jag har redan hunnit bråka med min styvpappa som aldrig glömmer min resa. Aja man får göra det bästa av situationen :)

Pöss

Early morning

Kategori: My life

Känns som att det är Söndag :) Men det är bara TORSDAG idag! Jag har varit uppe sen kl 7 :O Say whooooot?!?!?!?!? Jag uppe 7am en torsdag när jag är LEDIG??? Helt CRAZY!!!!!
Men var lite tvungen skulle tvätta det sista jag ska packa ner till imorn :)

Jag åker ju imorgon till Örnsköldsvik, till sötaste gudbarnet och hand familj. Där jag förhoppningsvis tar körkortet :) Wiiiiiiie det är så spännande :) Önskar bara att jag kunde ha sällskap på min 7 timmars sällskap på bussen men har laddat Ipaden, mobilen ska laddas ikväll och jag ska nu dra och köpa tredje och sista boken av serien jag läser. (Fifty shades of grey)

Men näe nu ska jag in i duschen och iväg till Vällingby och köpa min bok :)


see ya later :)

Nu är min blogg igång igen :)

Long time no seen

Kategori: My life

Hahahaha Sportlovet (för skolorna) är nu över och jag var sjuk den veckan fast jag hade massa jobb planerat. Så jag fick stanna hemma med syrran som också var sjuk :(
Vad har ni gjort under veckan?

Ja nu har jag målat klart naglarna :) Jag har blivit bättre påatt måla dem :) Det är alltid min syrra som m,ålar mina naglar då hon är galet duktig, hon gör en massa design på dem också :) Men nu blev det enkla svarta naglar.
Jag har använt mig av Essie Grow stronger som basecoat, och sedan Essie Licorice och Mavala top coat.

Jag gillar verkligen Essie nagellack man behöver bara ett lager för att färgen ska sitta bra och den stannar länge! Medans jag målade naglarna så tittade jag på film, idag blev det "Starstruk" en disney movie :) ÄLSKAR DISNEY <3

Men nu ska jag sova eller först läsa lite och sedan somna :)

Ha det gott nu människor :)