frassebrasse

Promenad med lite feber och bilder.

Kategori: My life

Japp igår hade jag feber men den sket jag lite. Idag när jag vaknade tog jag tempen och den var normal, så jag väntade på att mamma skulle komma hem så att jag kunde ta mina skor. Sendan drog jag ut på en och en halv timma promenad genom Råksta träsk och genom Råksta begravningsplats. Det var härligt medan solen var uppe i skyn men senare med det kallare och jag gick hem.


Jag i råkstabegravningsplats



Råkstabegravningsplats


Buske:)

Your arms around me :)

Kategori: My life

Hade jag inte hadt feber hela dan och spytt upp lunchen så hade jag inte legat ensam i sängen. Utan jag hade legat med dig hos dig och haft dina armar runt om mig.
Jag hade kanske fått dig att missa jobbet och du hade säkert stannat efter lite klagomål men sen hade du blivit glad. Jag saknar dig, jag saknar dig mycket! Det känns så länge sen sist vi sågs, även om det bara är lite mer än en vecka. Sötnos jag vill vara i dina armar och känna mig trygg,uppskatad och glad. För du gör mig alltid glad och röd om kinderna gör du mig oxå!


Saknar dig <3

Glad glad tjej!!!

Kategori: My life

Hur kan man inte vara glad när det är både snö och sol?!?!? Visst det är lite kallt men man måste ju ta på rejält med kläder på vintern!!!
Jag älskar snö det är ju så fint och det gör så att kvällen ljusnar lite :) Så kan man ha snöbolls krig och göra snöänglar. Sol gillar jag också för det värmer på sommarn och så blir det nu på vintern en bra kombination med snön! Allt ser vackrare ut tycker jag!

Sen är det ju himla HÄRLIgT att vakna och att solen skiner! Så att man blir lite piggare än vanligt och får lite mer energi än vanligt :)


Aja nu ska jag upp från sängen och göra lite riktig frukost! För jag åt nyss en werther's orginal å kallade den frukost :p haha (jag e lite knas iblad)


Bloggar mer när jag e utomhus ;)

Ger nog upp

Kategori: My life

Vad ska man görs efter att man har sagt som man känner och inte får ett svar? Vad ska man göra efter att man har blottat sina känslor.

Jag blottade nyss mina känslor och jag får inget svar :( Jag vill att personen ska känna samma sak men jag väljer hellre att inte veta och att bara försvinna... Göra som om det aldrig hände att jag sa ett piss... Men gjort är gjort och jag ångrar inget!

Jag är som jag är och jag går inte att ädra på!

Allt jag vill är att vara med dig!

work weekend

Kategori: Jobb

Japp nu sitter jag här igen och bloggar från jobbet. Idag ska jag jobba till 21 och jag har varit här sen 10. Så det blir jobb hela dagen och jag hoppas att jag inte somnar som jag gjorde igår :P Hahahaha nej jag slumra till 2 min och sen började jag röra runt mig och var allmänt trött.

Nu är jag pigg och glad och det har varit lungt än så länge.

Ses nu ska jag fortsätta jobba :)

Veckans kompis

Kategori:



Den här snyggingen är veckans kompis.

Tua eller T som hon kommenterar eller jag pratar om här på bloggen.
Är för skön vi har inte varit kompisar särskildt länge men hon förtjänar en plats i mitt hjärta.
Hon är så lätt att hänga med och hon kommer alltid med något som man inte förväntar sig.

Men T jag vet att du inte gillar uppmärksamheten men du förtjänar den för du är helt underbar. Saknar dig i mängder och vi MÅSTE ses snart igen.
Bli inte sur på mig nu snygging! Miss you to much!!!!


Fint

Kategori: My life

Jag köpte dessa igår :)

Jour

Kategori: Jobb

Jahapp idag blir det natt jobb :) Wihooo jag borde packa ner snart.

Packningslista:
Täcke
Kudde
Bok
Mobil
Frukost
Nattsnacks
Hörlurar
Tjocktröja(om den får plats)
Hemma nycklar

Det är nog allt jag tar med mig i min Cooppåse. Inatt blir det nog film och en massa skype ;) Vet inte än om jag ska eller inte ska Skypa med cara. Inatt tror jag inte jag får nån sällskap :( Men vi får se.
NU måste jag dra å packa för jag brukar alltid glömma nåt som förra veckan. Jag glömde mina hemma nycklar hemma tur att syrran inte hade gått än så hon öppnade :P annars hade jag vart tvungen å stannat där nere med en kollega :) Men efter packningen blir det nog en liten promis och sen hem hämta lunch och sakerna och dra ner och JOBBA.

Uppdaterar från jobbet.

What does it really mean???

Kategori: Tankar

Hej förlåt för bilden! Jag är nyvaken och ser ut som ett MONSTER :P hahahaha

Men jag drömde inatt en ganska fin/weird dröm hur nu man än vill ta den ;) om att vara gravid.
Alla säger att det är så underbart att vara gravid dock har jag aldrig varit det. Jag tycker jag är lite för omogen för barn än. Även om jag älskar barn och jag får ganska lätt kontakt med dem. Men jag är ganska omogen av mig och darför skulle jag kanske inte vara så bra mamma just nu. Plus som alla föräldrar så vill jag ge min/mina blivande barn det bästa jag kan ge dem. För att kunna göra det så behöver jag ett bra jobb och för det behöver jag en utbildning.

Men i min dröm hade jag en ballong stor mage. I drömmen lyckades jag se mig själv med mage och om jag får säga det så var min mage ganska fin. Jag hade en fin stor rund form :p  Jag såg vem pappa var men det behöver inte ni få veta ;) Min mamma och syster var ganska glada över att se mig gravid(dock skulle dem inte vara det nu för de skulle säga att jag lite förstörde mitt liv även om de skulle älska ungen senare). Juste jag hann aldrig föda barnet i min dröm.

Aja men min mormor brukar alltid säga att när man drömmer om att man är med barn så kommer nån man käänner att dö. Jag hoppas verkligen inte att det händer, det har hänt mig innan att jag drömmer att jag e dravid i en hel vecka och sen har mammas man fått nyheten om att hans släkting dog och samma sak med hans pappa.
Varför ska något så fint som barn tydas som något så otäckt som döden? Eller betyder barn och graviditeter något annat?????





Plutten å jag

Kategori: My life

Tja tja jag ligger på golvet med syrran (plutten) och larvar oss lite och äter lite florsocker.... det är ganska gott och vi kommer snart få vääääääääääääääääääääääärsta sockerkicken :O

Här kommer lite bilder :P






Bad update

Kategori: My life

Sorry för så dålig update men jag har haft en awesome helg ;)

Fredag var den "dåliga" dagen av hela helgen. Min styvpappa fyllde år och jag var inte på humör för att fira nåt så jag fråga morsan om lov att dra hon ba okej gå men du ska va hemma samtidigt som askungen... (hahaha) Men så fort jag öppna dörren så kommer hennes man och ba vrf ska hon dra hon ska vara hemma, bla bla bla. Jag blev så jäääääääävla sur han började bråka med mig och jag håller aldrig mun så jag tjafsa tillbaka. Allt slutade med att jag låste in mig i mitt rum och sura hela kvällen till min lilla plutt kom :) (min mammas kompis son) De skickade in honom in i mitt rum och vi gick ut för att spela Super Mario på nintendo. Så jag stannade hemma på fredan :(

Lördagen spenderades i Hammarby. Vi åkte dit för att jag och syrran skulle pröva våra julklappar :) Jag spenderade det mesta av tiden nere i snön för jag ramlade typ varje minut :O Lyckades åka 5 meter max och sen ner i marken :O

Och idag spenderades hemma och i bilen :) vaknade av att min mobil ringer och det var mamma som skulle kolla om nån va hemma :( Men sen blev det en goood frukost med varm choklad! Sen ut ta bort snö från bilen och vidare för att lämna syrran på balett träningen...och sen typ ba åka runt runt runt tills jag blev åksjuk :O men det slutade med att vi var inne i COOP och handla.

Och nu ligger jag i sängen pratar med två awesome killar (cara och en annan kompis som inte kommer bli glad över att jag var på COOP idag)


Bild på mig och min nalle (JA jag sover med ett gossedjur)


Yeeeey

Kategori: My life

Nu är allt packat å klart och jag är på väg ut från dörren mitt mål är barnbacken i hammarby backen :) för att åka och fortsätta lära mig att åka bräda :p

Jag kommer inte kunna gå imorn men jag ser fram emot de ;)

Work Update

Kategori: Jobb

Jag sitter på kontoret just nu och det finns inget att göra. Det har varit en lung kväll :) Jag har lagat mat och fryst rumpan av mig :( Även om jag hade mössa och varma kläder men näe det e väääääääääldigt kallt ute. Men nu ska jag kolla på tv och se till att mr T inte tar mer vatten.... Men ses för nu :)

Bild

Kategori: My life

Muggarna jag köpte :)

Dagens

Kategori: My life

Jag var på Ikea barkarby idag :) jag skulle inte köpa nåt men jag kunde inte motstå ett par muggar i rosa!!! Så jag köpte 3st. Sen gick vi(mamma syrran mammas kompis och jag) vidare till Jula och Media Mark. Klart att mamma och hennes kompis vara skulle kolla och inte köpa nåt :@ Men sen åkte vi och lämna syrran på hennes träning och vi fick vänta på henne inne på Coop så att vi inte skulle frysa ;)

Men de sluta med att jag kom hem runt 20-21 och gjorde lite varm choklad och kröp ner i sängen. Sen kommer jocke och försöker övertala mig om att jag ska dra till han men jag fryser och jag har nyss gjort lite vamt i sängen :p

Så nu film och sen SOVA!!!


Veckans Kompis

Kategori:

Jag funderade inte så mycket med vem jag skulle börja utan det bara kom! Den här kompisen betyder så mycket för mig han är som en bror för mig.

Han bor inte här i Sverige just nu för han har flyttat, men jag kan bara vara mig själv med honom. Han är en sån person som har gått igenom en massa skit men aldrig klagar på något. Han ser allt positivt och jag totalt älskar honom som vän.

Han är Så gullig på alla möjliga sätt och man bara känner sig trygg i hans omgivning. Jag har en sån tur att ha Cara som vän. För han har verkligen funnits för mig i både vått och torrt och nu när han inte är så nära mig längre och han vet inte när han kommer tillbaka så inser jag HUR MYCKET jag saknar honom. Jag hittade mig själv för några dagar sen ringa till hans nr men fick inget svar och jag började smsa men de kom bara tillbaka sen hittade jag honom på fb och kom på att juuuuuuuuuuuuuuuuuuste han är i Brasilien nu :(

Så Cara vad du än gör så finns jag här för dig som en trogen drottning som står vid sin kungs sida. Hahahha (INTERNSKÄMT)


Ny grej!

Kategori: My life

Jag vill börja med en ny grej här. Jag har gjort en ny kategori som heter Veckans. Där kommer det finnas det bästa med veckan, kan vara allt från musik eller bloggar eller vad som helst. Jag kommer också lägga upp en uppskattning till mina vänner i den här kategorin också. Varför jag gör det här är för jag känner att jag uppskattar mina vänner för lite, så jag kom fram till varför inte bara skriva ett kort inlägg om alla typ en gång i veckan så att de vet vad jag tycker om dem. Så nästa inlägg blir den första och jag ska göra detta en gång i veckan. Men först en liten update om vad jag har gjort idag. Idag har jag gjort INGET! :O What? Ja idag kände jag bara för att göra NADA som man säger på spanska. Tog min lediga dag som jag skulle, genom att inte göra ett piss.. Ska kolla på revenge nu efter att jag är klar med nästa inlägg :)

Bilder från idag

Kategori: My life

Bild 1 från min väg tillbaka hem :)

Bild 2 kycklingwok med risnuddlar

Bild 3 aprikosglass :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3026949/images/2012/pic_184818945.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3026949/images/2012/pic_184818950.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3026949/images/2012/pic_184818952.jpg" class="image">

När man inte jobbar är man hemma"fru"

Kategori: My life

Eftersom mamma jobbar från 04-14 och alla andra (syrran och styvpappa) åker runt 7-9 så får jag vara hemmafrun. Så idag blev jag väckt av Wille som skrev i luren att jag skulle vakna (blev MEGA rädd) och sen kom han och hämtade mig så följde jag med honom till tuben. Så de var kul med sällskap upp ;) dock mindre rolig sätt att vakna men han tyckte att de var nån sorts payback av att jag ringde 1 min innan hans alarm ringde :P Men jag skrek inte i örat på han :P

Men efter att jag lämnade honom och köpte vispgrädde så gick jag hela vägen hem själv. Jag frös i hela kroppen så jag la mig i sängen och lyssnade på musik och bara blev varm :P Men vid 12/13 tiden så gick jag upp och började städa mitt rum och dammsuga hela lägenheten.

Sen blev det matlagning och jag hann till och med göra aprikosglass innan mamma kom hem :) Till mat blev det kyckling wok med risnuddlar :) Så det blev en "händelserik" dag.

Ajaaaa nu ska jag kolla på lite serie :) jag kanske lägger upp lite bilder från mobilen innan jag somnar ;) så att ni ser hur god min mat såg ut ;)

Revenge

Kategori: My life

Jag har börjat kolla på serien Revenge som går på trean, torsdagar tror jag. Jag kollar den på nätet de är därför jag är så osäker. Men jag gillar den, serien har lite spänning och drama men samtidigt kärlek. Själva storyn går ju ut på HÄMND så klart den liksom heter så!!!! hahahaha så nu ska jag kolla på ännu ett avsnitt och sen sova :)

Whats your number?

Kategori: Tankar

Jag har nyss sett klart på filmen "Whats your number" Den var AWESOME fick mig och skratta massor och den har en super bra handling! Jag rekomenderar den starkt till alla!!!! Den fick mig att tänka också för hela filmen går ut på HUR MÅNGA man har haft sex med. så poppar det i huvet nu med att Varför är det OKEJ för killar att lega med hur många som heslt utan att de är manshoror? Men för tjejer så är man en hora för att man har legat med för många. WHY??????

Så varför är det okej? Är man mer man utav att man har legat med fler tjejer?
Varför blir vi tjejer HOR-stämplade för att vi har legat med fler killar än vad man "borde". Finns det nån oskriven regel på hur många killar man ska ha legat med? Jag menar att ifall man har haft bra sex med någon så lär man sig och gjorde man nåt fel så gör man inte om det ju. Övning ger färdighet. Gillar inte killar att man ska vara bra på sex? Ska inte vi tjejer "veta" HUR man gör och inte gör. Det känns ibland som att hela pressen ligger på HUR BRA tjejen är och inte är.

Visst killar har också en del press, det e ju så att vi också pratar med varandra om sex och vi berättar... Så jag förstår varför ni har mycket sex. Man märker när en kille vet hur man gör osv. Men seriöst det är ju fan inte okej att HOR-stämla brudar för att de har legat med fler killar än vad ni har förväntat er. Det är ju trots allt det som gör bruden så bra sen precis som er ;)

Vad tycker du?? Har jag rätt/fel? Har du nån annan åsikt? KOMENTERA GÄRNA!!!



Kolla på filmen ;)

Baaaaaaaaaaajs dag med massa med huvudvärk!

Kategori: Jobb

Ja igår var det en jobbig dag på jobbet. Jag började 10 och jag var lite morgon trött så jag var inte direkt på världens bästa humör. Men jag kom över mitt humör och allt blev ju bättre senare, tills jag fick sitta på telefonen med sjuksköterskor som inte visste vad de skulle göra med mina problem. Asså ja ville bara att de skulle säga att de va okej att ge en medicin till en av boenderna. Men näe först så skickade de mig till en vanlig sköterska och sen vidare till jour sköterskan och sen till jour läkaren och vidare till sköterskan ibland jag höll på att bli gaaaaaaaaaalen!!!


Godnatt

Kategori: My life

Jag orkar inte uppdatera idag! Det händr allt för mycket idag och jag har sjukt ont i huvudet av all psykisk energi som gick åt idag!


Men jag lovar å berätta imorn ;)

Fredag den 13

Kategori: My life

För mig har det inte hänt så mycket idag. Dock har det varit mammas olycksdag då hon fick åka hem innan hon slutade.

Sen blir det  ju lite fredagsmys som ska spenderas med film och annat med några brudar :)
just nu måste jag kolla till muffisen som är i ugnen

Life is not easy

Kategori: Tankar

Jag pratar telefon med en kompis som jag inte har prata med på länge och shit va livet kan vara svår ibland.
Vad ska man göra när man
inte orkar mer? Ska man då ge upp allt?

Jag har haft studer då jag har velat ge upp allt och bara krypa ner i sängen och stanna där. Men som tur är har jag haft så pass bra vänner som har funnits för mig att jag inte har tappat hoppet. Men det gäller att både ge och ta. Alltså jag menar man ska inte bara få hjälp av sina kompisar utan man ska också ge hjälp.
Men man ska inte lita på alla för alla går inte att lita på. Det borde jag veta efter allt jag har gått igenom den senaste året. Men all BULLSHIT ska man fan lämna bakom sig. Leave the past in the past and live in the present. Fast det är inte alltid lätt.

Men människor har en tendens att trycka ner andra för att kunna må bättre. Seriöst VARFÖR??? Det är verken bra eller kul. Man sänker andra människors självkänsla och självförtroende, vilket inte alls är bra. Jag fattar inte heller vad är grejen med att starta rykten heller. Antagligen så försöker man förstöra för den man startar ryktet på eller så bara njuter man av det. Men grejen är den att man aldrig vet hur den andra personen tar emot ryktet eller hur hon/han hanterar allt.

Aja det jag tror att jag vill få fram är man INTE ska trycka ner folk för att få sig själv att må bättre! Utan gör något du/ni gillar för att få en "MåBra känsla" det är ju trots allt BÄTTRE än att trycka ner någon annan.

JUUUUUUSTE! Innan jag glömmer vill jag bara säga till alla mina vänner JAG ÄLSKAR ER OCH JAG UPPSKATTAR ER JÄTTE MYCKET TACK FÖR ATT NI FINNS FÖR MIG!!!






Follow me

Kategori: My life

Ja jag vill ba säga till alla som har twitter eller instagram eller kik att ADDA MIG!!!

Twitter@francibransi
Instagram@fraaanceeen
KiK@fraaancen

Cafe

Kategori: My life

Jag jobbade några timmar idag som extra personal till jobbet för de skulle på cafe och det var tre boende hemma och de ska börja ha en extra personal till sina cafe kvällar :) Men de var super mysigt på stället vi var på! Och jag gör gärna om de ;)

Juste vi hade en fiiiin utsikt över Globen!

Happy ending

Kategori: Tankar

Med tanke på att jag har nyligen upplevt att släktingarn fyllde 50 år som gifta och firade deras guldbröllop. Så jag har tänkt mycket på hur det är att hitta sin livs partner.

Är det meningen att man ska båka? Ska man bara ge upp när saker går fel? Varför ska man gifta sig när man ändå ska skilja sig?

Det här är några av frågorna som har åkt runt i mitt huvud de senaste timmarna och dagar. Jag tänker efter och ser att människor gifter sig skaffar barn och bildar familj. Men vad är meningen med allt det där om man ändå ska skiljas? Man delar familjen man har bildat och iblandfunkar det att man är skiljd men i andra fall så blir allt bara värre.
Visst vissa människor som mina släktingar har inte skiljt sig och jag är glad över det, dem är nån sorts förebild för mig i det aspektet. För att äktenskap för mig är hela livet! Det är ju det man lovar varandra när man gifter sig.

"Jag tar dig nu till min hustru/man att dela glädje och sorg med dig och vara dig trogen tills döden skiljer oss åt"

Så för mig när man skiljer sig så bryter man det löftet. Varför ska man lova något man inte kan hålla? Visst om saker inte går åt det hållet man har tänkt sig så varför inte kommunicera mer och ge varandra en chans att förklara varför man gör som man gör eller varför man inte drar åt samma håll. Det finns så mycket hjälp nu för tiden, man kan ju gå till någon parterapeut och få hjälp med det man behöver. Man ska ju ändå försöka hålla kvar kärleken framför allt.
Rätta mig om jag har fel eller om ni/du inte delar samma åsikt!

Tråkig helg

Kategori: My life

Jag sitter på kontoret på jobbet och skriver ett inlägg. Jag jobbade igår och jag jobbar idag. Sen har det inte hänt så mycket mer i mitt liv.

Juste mina kusiner från chile har börjat reta mig för de har sommar där nere. Så de loggar in på skype när de e vid poolet eller på stranden. Men i helgen så var alla i min släkt på bröllop j fick dock vara med via skype. Wiiiihooo :P Min morfars släkting fyllde 50 år som gift och de firade guldbröllop. Så de va fest till morgonen och alla hade kul.

Det har typp varit det roligaste med min helg typ. Skit tråkigt!!!! Men snart kommer det hända saker ;)

Aja nu ska jag fortsätta jobba, jag måste städa hela basen och sen är jag klar. Allt inne hos boenderna är klart så där ska jag inte göra så mycket.



¿Fel på mig?

Kategori: My life

Tjaba jag måste ha nån sorts fel på mitt huvud för jag vaknar tidigt men jag kan ändå inte somna före klockan 03 på morgonen :( Så jag har nåt problem med att sova! Dock sover jag så långt som de går när jag kan :) tihi :)


Imorn ska jag till skanstull :) ska åka till mammas kompis och sen till Ringen eller till stan för syrran ska slösa lite cash.


Btw så såg jag ut idag :)


Barkarby outlet

Kategori: My life

Idag gick jag och familjen och mammas kompis till barkarby outlet :) Vi kollade dockpå inga kläder utan på möbler. Vi hittade fina möbler men ingen köpte nåt. Sen hittade mamma en sjukt fin matta som hon vill ha till vardagsrummet. Det bästa att den är LILLA hahahahahahahaha.

Idag tog vi bort julgranen och det känns sjukt tom där den stod. Men vi kmr nog att hitta på nåt till den hörnan ;) Aja nu ska jag fortsätta skypa med släktingarna i Chile :)

Juuuuuuuste så såg jag ut idag :)


¿Lång dag?

Kategori: My life

Jag slutade jobbet vid 10 på morgonen. Dock fick jag väcka alla boende för min nya chef är ny och har inte kommit in i rutinerna...så jag gav henne mina tips och hon följde efter mig :p Tihiii kände mig lite stolt över att lära chefen nåt :p

Men när jag kom hem typ 30sek efter att jag slutat. Så somnade jag på soffan, inte i min säng för det var för ljust i mitt rum och jag pallade inte dra ner persiennerna :O Dock är våra soffor MEGA sköna och vi har alltid ett täcke på den ena soffan. Så jag drog min kudde till soffan tog täcket över huvudet och somnade där för det var mörkt och svalt. Jag vaknade 2-3 timmar efter och såg att min lille plutt var hos oss :) (mammas kompis unge som jag brukade passa) Så jag var med honom hela dan och vi spelade en massa SUPER MARIO på DsiXL. Men vid 16 hade jag tvättstuga men jag fick sällskap på vägen ner mötte jag en arbetskollega som drev lite med mig för jag såg inte riktigt klok ut!


Men nu ska jag sova eller försöka iallafall natti natti

Näsblod på jobb tid

Kategori: My life

Anledning till varför jag skrev förra inlägget var för jag låt och läste (medans jag jobbar) och plötsligt rinner det nåt vått från näsan jag kollar och jo det var blod! Jag var inte förberred men jag är ganska van med näsblödningar. Allt handlar om att man ska vara lugn, göra allt man kan för att kyla ner kropen och försöka få stopp på blödningen.

Så nu sitter jag upp och läser istället för att ligga dock var det mycket skönare att ligga!!!

Tur för mig att jag ska "upp" snart och fortsätta jobba :)

Tips för näsblödningar

Kategori: My life

Okej jag har massa tips för hur man hanterar näsblod på bästa sätt och hur man får stopp på den. Jag brukar ofta få näsblod och har lärt mig ett och annat.

1. LUTA DIG INTE BAKÅT! Att luta sig bakåt så att man tittar på taket är BIG NO NO!!! för blodet kan komma till hjärnan och det är inte  bra.

2. Sätt på vatten och det ska vara KALLT. Ta det direkt till hela ansiktet och till naken. För att kyla ner hela huvudet.

3. Ta en bit toa papper (lagom stor) rulla den så att du får en liten avlång rulle och plasera den UNDER ÖVER LÄPPEN. Som sagt den ska inte vara för stor eller för liten.

4. Bomull är bättre än toapapper. Varför? Jo ett för att man använder mindre an toapapper två för att det gör mindre ont i näsan och sist för att det stoppar lättare.

5. Ta av lite av kläderna du har. Oftats får man näsblod för att kroppen är för varm.

Och om inget av detta funkar så gå till apoteket och köp BLODSTILLANDE VADD. Det stoppar blödningen på max 15 min men man ska låta vadden vara i näsan en liten stund till bara för att man ska vara säker.


Work all night

Kategori: Jobb

Ja idag är det jobb som gäller! Jag har natten idag och jag hoppas på en lugn natt. Då två av personerna inte är hemma, men så är fyra st hemma. Som vanligt är jag alltid nervös inför natten då man aldrig vet vad som kan hända. Men jag är lugn och jag vet att jag kan klara av vad som helst.

Mamma kom ner med lite mat för en stund sen och det var AWESOME då min frukost bestod av en liten mugg fil och min lunch var två mackor med tonfisk och majonäs. så lite middag var AWESOME för magen.

Juuuuuuuuuste mamma har gäster hemma och de ska göra chilenska zopaipillas ( pumpabröd typ) så jag ska tvinga ner henne med några bara till mig :P Hahahaha  näe men det kommer ju bli min frukost.


Aja ska fortsätta JOBBA (asså kolla på tv eller läsa bok) för det inte finns mycket att göra. Jag kanske lägger in ett till inlägg senare när ala sover ;)


Peace out

#"!/#!"&!¤#"¤"#%&#¤/!

Kategori: My life

Bläääääääääää jag skrev världens inlägg igår på mammas dator och skickade in den men NÄE den ville inte upp WTF!!!!! Så jag e lite sur just nu!!!

BIO

Kategori: My life

Idag ska jag och syrran på biiiioooo :) Har inte vart på bio sen Breaking Dawn Part 1 :O Men idag ska vi dit och se nån film hon valde :S jag e lite rädd för jag vet inte vilken film det blir :S Men det blir nog BRA och AWESOME :P


Update från biot sen om vilken film ;)