frassebrasse

I taket lyser sjärnorna

Kategori: Tankar

Har nyss sett klart den filmen och som alla andra gånger så grät jag en massa. Jag gillar filmen, får mig att inse vilken underbar mamma jag har. Hon som ger allt för mig och min syster, hon som vågade ha mig helt utan hjälp.

Mamma jag vet inte vad jag skulle vara utan dig. Du är nog ALLT för mig. Jag skulle nog inte klara mig utan att säga "god natt" innan jag går och lägger mig.Hur ska jag klara mig utan att få krama dig?

Mamma du är den BÄSTA mamman jag kunde önskat mig! Tack för att du finns <3

happy feelings

Kategori: My life

Jag är så glad just nu :) även om jag sitter på jobbet :P
Jag vet inte varför jag är GLAD men jag är det... de känns TOPPEN bra att vara det.

Good girl :)

Kategori: My life

Jag har läst i ca 2timmar :) och jag är nästan klar med "Elsas värld"!
Bra men jag gillar ettan bättre :) aja så fort jag är klar med tvåan så börjar jag trean :) yaaaaay

Lätt men ändå så svårt

Kategori: Tankar

Jag har tänkt mycket på tanken att flytta till ett annat land! Skulle lätt kunna tänka mig något EU-land men de känns ändå för nära!! Hahaha flera mil bort är ändå för nära?!? Men de händer varje gång att jag tänker på mamma och min syster och jag ångrar allt :S

Bio

Kategori: My life

Har nyss köpt biljetter till Twilight saga Breaking Dawn part 2 på premiär dagen :)Yaaaaaaaay jag är sååååå glader bananer :)

Går ej att beskrivas

Kategori: My life

Vet inte om jag ska känna lättnad eller bara med sorg.
Vi har hopat till varje gång vi har hört telefonen ringa, bara för att kolla om vi får någon mer info om hur det är med min morbror. Nyheterna vi har fått var kanske inte de vi hade hoppats på då detvar dåliga nyheter men nu när mina mostrar och morföräldrar har hälsar på honom har de blivit lite bättre.
Vilket jag är jätte jätte tacksam för men man önskar förtfarande man kunde vara där kunna krama om dem och bara kunna vara med dem. 
 
Jag är min släkt tacksam att de förstår hur viktigt det är för oss att veta exakt vad som händer och inte håller saker ifrån oss. Dem  ger oss "the ugly truth" vilket är bra för är det nåt vi inte föstår så googlar vi oss fram till svsaret och där med hänger med. 
 
Men nu blir det så att jag ska försöka resa tankarna.
 
 

Dagens

Kategori: Tankar

Nu ska jag sova har pratat med en kompis :) sen blev det film Eat, Pray and Love. Jag tyckte den va grymt bra! Men bara liiiiiiiiiite för lång. Sen blev det mer prat med en annan kompis :) vilket gjorde mig extremt glad!!! Och nu tillsist så ska jag sova :)


Orolig

Kategori: Tankar

Imorngon Onsdag så ska man operera min morbrors tumör. Jag är galet orolig för de kan gå en massa saker fel. Men om man inte opererar så har han mindre tid att leva. Samtidigt som allt kan gå fel under operationen och han inte kmr ut :( Men här ska man då vara stark och skicka all positiv energi som möjlig.

Vill inte att de ska hända något med honom, han är yngst i släkten (40år ca 190cm) men ändå familjens bebis. Han som tog med mig lite överallt och behandlade mig som hans lilla prinsessa när jag va liten och bodde där nere. Klart man inte kan tänka sig en värld utan honom!

Alla i familjen var nog beredda på om nåt hände de äldre typ gammelmormor marfar eller mormor. Men ingen var beredd på att de skulle hända honom.
Nu är alla i chock och alla försöker vara starka :) vi måste de för honom :/

Städmaja

Kategori: My life

Idag är det STORSTÄDNING som gäller innan mamma kommer hem imorn! Så jag har vart uppe i bågra timmar nu och städat och tagit hand om två kusiner...nu återstår mitt rum och vardagsrummet...

Whaaaaaaaaaaaat´s up???

Kategori: My life

Halloj här är jag igen! Känns som jag har uppdaterat mer idag än senaste månad. WHOOOOOOT?!?!?!?! Hahaha

Men jag sitter i min systers kompis dator då vi (pappa syrran och jag) blev bjudna över på Taco middag :) MUUUUUUUUMS! Efter en massa prat och mys med vin och mat så skulle vi alla gå och kolla på Barcelona match.

Men det blev tråkig och vi (mar isa och jag) gick till Isas rum. Här har vi kollat på film och chillat jag tog över data stolen och där med datan! YAAAAAAAAAAAY :)

Men filmerna vi har kollat på är: Promethius (eller hur det nu stavas) och nu ska vi se på Avengers! Ska bli kul att se den då jag somnade sist jag såg den. Men nu ska jag försöka hålla mig vaken och pigg :)

 

 

Peace and Love 

Trötter

Kategori: My life

Hallå jag är så trött så trött, längtar till min säng! Men lite mer ska jag va vaken då jag måste till min säng också! Men snart hoppas jag att ligga i sängen och vila :) Jag längtar inte till en ensam natt igen :( men man tar det man har ;)

Heart on fire

Kategori: Jobb

Hallu är du uppe med tuppen? Klockan är bara 05:46 och jag är uppe och sitter och jobbar eller jag kollar på film. Har kollat klart på LOL (inte första gången jag ser den) tycker den är grymt bra. Handlar om problem man brukar ha med sin mamma.

Men i alla fall har fastnat för en låt som finns med i filmen.
Låten heter "Heart on fire" av Jonathan Clay

 
Men jag tycker du borde lyssna på denna! Säg gärna vad du tycker om låten/filmen.

Snygg i blod?!?

Kategori: My life

Ingen direkt kostym men massa fejk blod!!! Va tycks???