frassebrasse

Ha en åsikt!

Kategori: My life

Hemma hos oss har mina föräldrar alltid sagt att man ska ha en åsik. Beror inte om vad eller om vem bara man har en och inte är en i mängden. Där av har vi ibland (ganska ofta) hestiska diskutioner/debatter.
 När vi har haft gäster över och det blir en diskution/debatter så har de försökt att lugna ner oss. Mest blir det jag och pappa som pratar emot varandra, för vi har rätt så olika åsikter om allt och vi står för det vi känner och vi ger oss inte. Vilket hände idag, vi satt vid matbordet och åt lunch. Då kommer syrran och säger hur bra det går för henne att skriva sitt tal och det triggade pappa att säga emot henne otroligt mycket. 
 
Vilket jag inte förstår är att han var den som alltid har sagt att vi ska stå för våra åsikter. Men han låter oss inte yttra oss då allt är fel eller inte helt rätt enligt honom. Så vår diskution börjar, lätt vi låter varandra prata till punkt och respekterar varandra. Men allt ändras när en av oss blir abruten av den andra. Vilket blir helt f*cked up för då blir det gräl. 
 
Allt brukar oftats sluta med att mamma tvingar en av oss att ge upp och då blir vi båda lika frusterade och går till sina respektive rum och pratar inte med varandra på flera timmar elr nån dag. 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: